Redactia.ro
Home » Monden » Avocata lui Florin Salam, dezvăluiri uimitoare din dosarul de violenţă în care este implicat manelistul: „Această domnişoară…”

Avocata lui Florin Salam, dezvăluiri uimitoare din dosarul de violenţă în care este implicat manelistul: „Această domnişoară…”

Avocata lui Florin Salam, dezvăluiri uimitoare din dosarul de violenţă în care este implicat manelistul: „Această domnişoară...”

Florin Salam se află în centrul unor controversate acuzații de violență, făcute de către o tânără în legătură cu un incident care ar fi avut loc într-o cameră de hotel din București.  În lumina acestui scandal, avocata lui Florin Salam, Beatrice Comăniceanu, a venit în fața publicului pentru a face dezvăluiri și pentru a aduce în discuție unele aspecte interesante ale cazului. Aceasta a avut o apariție televizată, unde a explicat că există elemente ciudate în demersul tânerei care îl acuză pe manelist de agresiune. Iată detaliile!

Avocata lui Florin Salam, dezvăluiri uimitoare din dosarul de violenţă în care este implicat manelistul

Comăniceanu a subliniat că Florin Salam a negat faptul că a fost implicat în vreo agresiune și a susținut că între el și tânără există o cunoștință prealabilă. Totuși, avocata a adus în discuție un aspect crucial – tânăra nu s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală (IML) pentru a obține un certificat medico-legal care să ateste vreo leziune sau agresiune.

Ea a subliniat că, în general, atunci când o femeie este victimă a unei agresiuni, primul pas logic este să meargă la IML pentru a-și asigura o dovadă medicală a eventualelor răni sau traume suferite. Cu toate acestea, Beatrice Comăniceanu a aflat că, până în momentul actual, nu a fost emis un certificat medico-legal pentru presupusa victimă.

Avocata a explicat că există două perspective diferite asupra incidentului: declarația clientului său, care este martor, și declarația tânărului care îl acuză. Plângerea a fost înregistrată relativ recent, dar, din punct de vedere legal, persoana în cauză are dreptul să depună o astfel de plângere într-un interval de 90 de zile, deci procedura nu este limitată în timp. Totuși, este esențial ca această domnișoară să justifice și să dovedească acțiunile care au avut loc în camera de hotel.

Avocata a mai adăugat că, în absența probelor solide, acuzațiile aduse lui Florin Salam sunt nefondate și că tânăra ar trebui să fie pregătită să dea explicații în fața anchetatorilor cu privire la modul în care s-au desfășurat evenimentele respective. Dacă se va dovedi că acuzațiile sunt nefondate, ea ar putea fi chiar și ea trasă la răspundere în instanță pentru daunele aduse reputației clientului avocatului.

Avocata lui Florin Salam: „Această domnişoară…”

Iată declarația publică a avocatei!

„Florin Salam a anunţat deja că este o înscenare. Nu neagă faptul că cunoaşte fata, pentru că o cunoaşte, a venit la el în camera de hotel, dar este cale lungă de aici şi până la ceea ce povesteşte ea că s-a întâmplat. Ştiţi ce este ciudat în primul rând? Şi acum vorbesc ca femeie şi după aceea ca avocat. Faptul că în momentul în care eşti agresată, ca femeie, primul drum pe care îl faci, indiferent de starea în care eşti, cu sânge, fără sânge, cu palmă, te duci la IML. În momentul de faţă, din ce mi-a spus doamna anchetatoare, deşi dosarul nu mi-a fost pus la dispoziţie pentru că aseară a fost prima oară când am luat contact cu dânsa, astăzi am trimis şi eu la Parchet o solicitare, sunt tare curioasă să văd dacă există nu certificatul medico-legal, pentru că ăsta nu iese atât de repede, un număr de înregistrare că partea vătămată s-a dus la IML ca să scoată acest certificat medico-legal.

Până acum, sunt două puncte de vedere diferite. Declaraţia clientului meu, care este martor, şi declaraţia acestei presupuse persoane vătămate. Plângere a fost făcută recent, acum două săptămâni, dar are dreptul, din punct de vedere legal, să poată depune această plângere în 90 de zile, deci nu te obligă procedura. Dar, un alt aspect  trebuie să aibă această domnişoară în vedere şi anume faptul că ea trebuie să justifice acţiunile existente şi să le dovedească, presupuse acţiuni în acea cameră de hotel. Pentru că toată lumea speculează că el ar fi urmărit ceva. Dacă el a urmărit ceva, intenţia ei care era şi de ce se afla acolo, care a fost relaţia cu Florin Salam, se cunoşteau mai de mult, nu se cunoşteau, pentru ce s-a dus ea acolo cu iubitul ei şi a rămas?

Este doar o plângere înregistrată de această domnişoară, care are doar o jumătate de pagină. Ea trebuie să apară în faţa anchetatorilor pentru a da o declaraţie amplă, despre cum s-au desfăşurat acţiunile respective. Sunt acuzaţii urâte la adresa clientului meu, acuzaţii care nu sunt probate, şi domnişoara trebuie să aibă în vedere că la un moment dat poate chiar şi ea să dea o socoteală pe parte civilă vizavi de clientul meu dacă se constată că acuzaţiile sunt nefondate”, a declarat avocata manelistului la Antena3 CNN. 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: