Redactia.ro
Home » Știri » Avram Gal, patronul Transilvania Steakhouse, unde vindea burgeri cu 6.000 euro, condamnat la închisoare cu executare!

Avram Gal, patronul Transilvania Steakhouse, unde vindea burgeri cu 6.000 euro, condamnat la închisoare cu executare!

Avram Gal, patronul Transilvania Steakhouse, a fost condamnat la închisoare cu executare de Tribunalul București. Gal mai are o șansă, pentru că sentința nu este definitivă.

Omul de afaceri vindea burgeri cu 6.000 de euro, pretinzând că au foiţă de aur.

Condamnat pentru trafic de influenţă

Avram Gal a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, pentru că a pretins că are pile în instituțiile din București și că poate aranja un contract de livrare de materiale de protecție COVID. În realitate a luat banii, peste 400.000 de lei, și i-a cheltuit pe distracții și mașini de lux.

Gal este președintele PSD Câmpia Turzii și și-a anunțat candidatura la primăria Câmpiei Turzii.

A cheltuit banii pe mașini de lux și hoteluri

DNA arată că Gal s-ar fi folosit de relaţiile profesionale şi interpersonale pe care le-a dezvoltat pe parcursul anilor din funcţiile publice deţinute, în scopul creării impresiei că poate influenţa decizii adoptate la nivelul anumitor instituţii publice.

Totodată, precizează procurorii, Avram Marius Gal ar fi încercat să creeze o aparenţă de legalitate a folosului primit, atât a banilor – prin disimularea primirii în contracte fictive de publicitate şi donaţie, cât şi a bunurilor primite – despre care a afirmat că urmau a fi plătite sau returnate.

Gal a pretins că are relații mari și poate aranja încheierea unui contract în pandemie cu materiale de protecție COVID. Ei bine s-a demonstrat că a a blufat, a luat banii unui afacerist și i-a cheltuit pe mașini de lux și hoteluri. În total: 400.000 de lei, pe care i-a primit printr-o firmă și o fundație.

Din banii pretinşi, reprezentând o treime din profitul pe care firma urma să îl obţină de pe urma derulării contractului privind echipamentele de protecţie, în perioada 14 aprilie 2020 – sfârşitul lunii mai 2020, inculpatul ar fi primit de la reprezentantul societăţii comerciale suma de 371.000 lei (printr-o firmă de publicitate şi o fundaţie care îi aparţinea, dar şi în numerar) şi bunuri în valoare de 69.940 lei.

Cea mai mare parte a banilor primiţi de inculpat ar fi fost folosiţi exclusiv în scopuri personale, respectiv cazare hotel, achiziţionare autoturism de lux„, susţin anchetatorii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: