Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Bărbatul cu 4 soții. Cea mai dură lecție de viață, îți vor da lacrimile

Bărbatul cu 4 soții. Cea mai dură lecție de viață, îți vor da lacrimile

Primim lecții pe care trebuie să le ținem minte o viață și adesea învățăm să prețuim adevăratele valori, ființe și lucruri importante pentru fiecare în parte, doar când suntem la un pas să pierdem tot. Așa sună și povestea bărbatului care a avut patru soții.

Bărbatul cu 4 soții este una dintre poveștile devenite virale, care transmite un mesaj extrem de emoționant.

Bărbatul cu 4 soții. Cea mai dură lecție de viață

Bărbatul cu 4 soții este un exemplu pentru fiecare în parte. Bărbatul, un rege din vremuri de mult apuse, se afla chiar pe patul de moarte când a primit cea mai dură lecție de viață.

Prima lui soție era cea care îl iubea la nebunie, fiindu-i mereu alături! Dar el nici măcar nu o băga în seamă. Bărbatul nici nu observa sacrificiile pe care femeia le făcea pentru el. În tot acest timp, prima lui soție vedea cât de frumos se purta regele cu celelalte 3 soții, așa că suferea în tăcere.

Și iată că Regele o iubea cel maim ult pe cea de-a patra soție, pe care o îmbraca din cap până-n picioare cu cele mai fine țesături și o trata cu cele mai fine delicatese din lume! Aceasta trăia ca o adevărată regină, iar Regele îi dădea tot ce era mai bun!

Bărbatul cu 4 soții o iubea foarte mult și pe cea de-a treia sotie si ea era cea cu care se mandrea cel mai mult in fata regatelor vecine. Totusi, regele traia cu teama ca aceasta sotie il va lasa intr-o zi pentru un altul.

Regele o iubea mult și pe cea de-a doua sotie. Ea era confidenta lui, fiind intelegatoare si rabdatoare cu el. De cate ori Bărbatul cu 4 soții avea o problema, putea avea incredere in ea ca il va ajuta sa treaca peste momentele grele.

Prima sotie a regelui era foarte loiala si isi adusese o mare contributie in mentinerea regatului. Totusi, regele nu o iubea pe prima sotie. Desi ea il iubea cu adevarat, el de abia o observa!

Bărbatul cu 4 soții: „Voi fi singur”

Într-o zi, Bărbatul cu 4 soții a simțit că sfârșitul ii este aproape. Se gandi la viata lui plina si isi spuse: “Acum am 4 sotii cu mine, dar cand voi muri, voi fi singur.” O intreba pe cea de-a soție a sa:

-Te-am iubit cel mai mult, ti-amdaruit cele mai frumose haine si ti-am aratat cea mai mare grija. Acum, euam sa mor, vrei sa vii cu mine si sa-mi tii companie?

-Nici vorba! replica cea de-a patra sotie si pleca fara un alt cuvant. Raspunsul ei strapunse inima regelui ca un cutit.

Regele o intreba si pe cea de-a treia sotie:

-Te-am iubit toata viata mea. Acum ca mor, vrei sa vii cu mine si sa-mi tii companie?
-Nu! veni raspunsul celei de-a treia sotii. Viata e prea buna! Cand vei muri, ma voi recasatori! Inima regelui se stranse de durere.

Apoi o intreba si pe cea de-a doua sotie:

-Intotdeauna am gasit la tine intelegere si ajutor si mereu ai fost acolo pentru mine. Cand voi muri, vrei sa vii cu mine si sa-mi tii companie?
-Imi pare rau, nu te pot ajuta de data aceasta! replica cea de-a doua sotie. Te pot doar inmormanta si veni la mormantul tau. Regele fu devastat si de acest raspuns.

Apoi se auzi o voce:

-Eu te voi urma oriunde vei merge! Regele se uita imprejur si vazu ca cea care rostise aceste cuvinte era prima sotie. Era atat de slaba, pentru ca suferise mult din cauza foamei si a neglijarii sale. Adanc indurerat, regele spuse:

-Trebuia sa fi avut mult mai multa grija de tine cand am avut ocazia!

Cine este Bărbatul cu 4 soții

În realitate, Bărbatul cu patru soții suntem fiecare dintre noi. Toți avem, de fapt, 4 soții în viața noastră:

Cea de-a patra sotie este TRUPUL nostru. Indiferent cât timp și efort investim in a-l face sa arate bine, el ne va lăsa atunci când murim.
Cea de-a treia sotie este AVEREA noastră. Oricât de greu o obținem și indiferent cât de bine ne face să ne simțim, atunci când murim, merge la alții.
Cea de-a doua sotie sunt FAMILIA SI PRIETENII. Indiferent cât de apropiati ne-au fost in timpul vieții, ei nu pot decat să vina la mormantul nostru dupa ce nu mai suntem.
Prima sotie este SUFLETUL nostru. Adesea, ne neglijăm sufletul în goana după avere, bunăstare și putere. Cu toate acestea, SUFLETUL este singurul care ne va urma oriunde vom merge!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: