Redactia.ro
Home » Știri » Bărbatul din Hunedoara care și-a bătut nepotul, trimis în judecată în stare de arest preventiv

Bărbatul din Hunedoara care și-a bătut nepotul, trimis în judecată în stare de arest preventiv

O nouă decizie a fost luată în cazul bărbatului din Hunedoara care și-a trântit nepotul de 13 ani la pământ, într-un parc, la începutul lunii februarie. Autoritățile au decis să-l trimită în judecată, în stare de arest preventiv. Măsura vine la câteva zile după ce a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor, după ce ințial a fost încadrat la lovire și alte violențe.

Bărbatul din Hunedoara care și-a bătut nepotul, trimis în judecată în stare de arest preventiv

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au decis, vineri, ca bărbatul care și-a trântit nepotul de 13 ani la pământ, într-un parc din Hunedoara, să fie trimis în judecată, în stare de arest preventiv, informează știrileprotv.ro.

“Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au încheiat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului CA., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la omor-prev. de art. 32 Cod penal rap. Ia art. 188 alin. 1 şi 2 Cod penal (persoană vătămată minoră în vârstă de 13 ani) şi tulburarea ordinii şi liniştii publice-prev. de art. 371 Cp. cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cod penal”, se menţionează în comunicatul transmis de Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Copil lovit intr-un parc din Hunedoara

Cazul a șocat o țară întreagă. Cum s-a apărat agresorul

Rechizitoriul și dosarul cauzei au fost trimise  către Tribunalul Hunedoara spre soluţionare. Individul în vârsrtă de 29 de ani a explicat oamenilor legii că reacția sa a fost din cauza problemelor neurologice și că atunci când și-a văzut nepotul certându-se cu copilul său, a avut o stare de furie. Tânârul i-a provocat minorului de 13 ani o fractură la osul occipital și alte răni, care au necesitat a fi tratate la spital.

″În fapt, inculpatul CA., la data de 07.02.2021, în jurul orelor 15:35, pe fondul unei stări tensionate generată de cearta dintre persoana vătămată minoră în vârstă de 13 ani şi un alt minor în vârstă de 8 ani – fiul concubinei sale, care se aflau în parcul de joacă pentru copii, situat în spatele blocului G2 de pe bulevardul Dacia din municipiul Hunedoara, loc în care se aflau atât copii, cât şi persoane adulte, a prins-o pe persoana vătămată minoră cu mâinile de gât, a ridicat-o la aproximativ 2 metri înălţime (deasupra capului inculpatului), după care a proiectat-o cu putere de pământ, producându-i o fractură de os occipital cu dehiscenţă de 2 mm, leziune care necesită 25-30 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, tulburând ordinea şi liniştea publică”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

”A spus că era furios pentru că adolescentul l-a lovit pe copilul lui destul de violent. A mai spus că sub imperiul furiei și-a pierdut cumpătul. Erau niște conflicte mai vechi între cei doi copii”, a declarat o sursă din apropierea anchetei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: