Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a hotărât în cazul bărbatului care și-a bătut propriul nepot. Decizia autorităților

Ce s-a hotărât în cazul bărbatului care și-a bătut propriul nepot. Decizia autorităților

Copil lovit intr-un parc din Hunedoara

Autoritățile au luat o nouă decizie în cazul bărbatului care și-a trântit la pâmânt nepotul de 13 ani, într-un parc din Hunedoara. El a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor, după ce ințial a fost încadrat la lovire și alte violențe.

Ce s-a hotărât în cazul bărbatului care și-a bătut propriul nepot. Decizia autorităților

Bărbatul din Hunedoara care i-a provocat nepotului său de 13 ani o fractură craniană, după ce l-a trântit la pământ, a fost pus, miercuri, sub acuzare pentru tentativă de omor. Asta după ce în primă fază, autoritățile l-au încadrat la lovire și alte violențe, potrivit Digi 24.

„În urma cercetărilor, polițiștii au reușit să îl identifice pe prezumtivul autor al faptei. Este vorba de un tânăr de 29 de ani din municipiul Hunedoara. Acesta a fost condus la sediul Poliției municipiului Hunedoara pentru audieri, urmând a fi reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violente, respectiv violență în familie”, a spus Bogdan Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara, în ziua incidentului.

Întâmplarea care a uimit o țară întreagă prin brutalitatea individului, a avut loc la începutul lunii februarie. El le-a declarat, inițial, oamenilor legii că a reacționat atât de violent cu nepotul său, din cauză că are probleme neurologice. Martorii de la fața locului au filmat întreaga scenă. Iar după ce a fost bătut, minorul a fost transportat de urgență la Secţia de neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, cu multiple traumatisme, printre care și o fractură la osul occipital.

agresor hunedoara

Bărbatul a mai explicat că atunci când l-a văzut pe nepot certându-se cu fiul său, a avut un acces de furie. Totodată, agresorul a declarat că nu este o persoană violentă cu familia sa, după ce și-a lovit și copilul, în acea zi. Însă, cumnata sa îl acuză că și-a agresat fizic de mai multe ori și soția însărcinată.

„A spus că era furios pentru că adolescentul l-a lovit pe copilul lui destul de violent. A mai spus că sub imperiul furiei și-a pierdut cumpătul. Erau niște conflicte mai vechi între cei doi copii”, a declarat o sursă din apropierea anchetei.

DGASPC a luat măsuri pentru familia agresorului

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara s-a autosesizat în cazul familiei bărbatului și s-a dispus s-a dispus deja măsura protecţiei în cadrul unui centru maternal. Agresorul a fost dat în judecată de rudele sale.

”Eu l-am întrebat dacă îl doare ceva şi mi-a spus: atâta mami, mă doare spatele. Din câte am auzit, el e la pârnaie. Este bărbatul soră-mii. Pe soră-mea a bătut-o, dar asta e treaba lor.Eu zic de copil că s-a dus în parc, s-a certat cu vărul său şi de acolo a pornit tot. Mi-a zis că nu mai ştie nimic, că s-a trezit la spital. Acum am dat declaraţie şi poliţia a spus că totul e în funcţie de cum se simte copilul şi mergem în judecată. Aştept să iasă tatăl lui de la lucru şi să mergem la spital. M-a afectat mult, nu mi se pare aşa normal. Copilul e un pic cam rău, dar nu trebuie să faci aşa ceva”, a declarat mama minorului de 13 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: