Redactia.ro
Home » TV » Barul lui Bobiță din Las Fierbinți a „sărit în aer”. Ce s-a ales de adevărata cârciumă devenită celebră la Pro TV

Barul lui Bobiță din Las Fierbinți a „sărit în aer”. Ce s-a ales de adevărata cârciumă devenită celebră la Pro TV

Încă din decembrie 2022, Bobiţă a rămas fără cârciumă, după combinaţiile eşuate ale lui Dorel. Localul din Fierbinţi s-a făcut scrum, în urma unei explozii care i-a şocat pe toţi.

Dar, în realitate, barul e bine mersi pe uliţa din Fierbinţi Târg, iar adevărul proprietar al cârciumii, Cristi „Neamţu” Sauciuc, a dezvăluit care e povestea din spatele incidentului pe care l-am urmărit cu sufletul la gură la tv.

Pro TV, propriul bar

Interesant este că proprietarul real al cârciumei, pe numele său Cristi Sauciuc, a dezvăluit încă de la finalul sezonului trecut că sunt șanse mari ca filmările să nu mai aibă loc în barul său. Lucru care s-a și întâmplat.

Nu cred că se mai filmează de la anul aici la mine. Şi-au cumpărat un teren aici, vor să mute acolo şi vor să construiască mai multe platouri de filmare, un bar nou, cârciuma lui Oaie etc.

Boncea a schimbat regulile, probabil sunt şi banii la mijloc, dar dacă mă apuc să povestesc mai multe ar ieşi un episod mai interesant ca al lor.

Mi-au dat de înţeles că nu vor mai filma şi că de la anul se mută la ei unde şi-au făcut studiouri. Vor să mute acolo şi magazinul lui Oaie, nu numai barul lui Bobiţă. Cică ar vrea să-şi facă un studio performant, ca cel de la Buftea„, a spus Cristi Sauciuc.

Fanii serialului vizitează cârciuma reală

Deși filmările nu se mai fac la cârciuma din Las Fierbinți, aceasta continuă să existe. Nu doar că există, dar a devenit un fel de memento al serialului, un loc în care oamenii vin să se fotografieze, să se regăsească în atmosfera serialului.

„Nu ştiu dacă o să mai aibă acelaşi succes, dar vom vedea ce va urma. Cârciuma mea avea o prestanţă, atrăgea vizitatori din toată ţara şi veneau oameni din toată lumea. Banul e ochiul dracului şi o să le pară rău, eu le-am zis, dar asta e.

Sunt multe de povestit, vă daţi seama că dacă am stat aici 13 ani, ştiu totul cu bune şi cu rele. Despre cei din spate, nu despre actorii, care au fost de nota 20. La conducerea asta ­ le-au intrat fumurile în cap, nu mai sunt cine au fost”, a afirmat „adevăratul Bobiţă”.

Las Fierbinţi, sezonul 22

Primul episod al serialului „Las Fierbinţi” a fost difuzat pe 1 martie 2012 la PRO TV şi i-a cucerit imediat pe telespectatori. În acest moment serialul a ajuns la sezonul 22, iar întâmplările „fierbinţenilor” sunt tot mai haioase de la un sezon la altul.

Se pare că prețurile prestate de adevăratul Bobiță îi sperie pe toți. Pentru o sticlă de coca cola de 0.25 cei care ajung în Fierbinți trebuie să scoată nu mai puțin de 8 lei din buzunare, în timp ce una la pet de 0.5 ajunge și la 10 lei, dublu față de prețul din magazine.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: