Redactia.ro
Home » Știri » Băsescu, despre cutremurul politic de la guvernare: „Dăncilă să-şi depună mandatul şi să treacă cu PSD în Opoziţie”

Băsescu, despre cutremurul politic de la guvernare: „Dăncilă să-şi depună mandatul şi să treacă cu PSD în Opoziţie”

Fostul președinte Traian Băsescu cere legalizarea prostituției

Traian Băsescu spune că Dăncilă trebuie să-şi depună mandatul şi să treacă în opoziţie cu PSD cu tot.

Fostul preşedinte al României susţine că Ludovic Orban şi Rareş Bogdan abia aşteaptă să preia guvernarea pentru a lichida pensiile speciale, pentru a construi autostrăzi, pentru a construi spitale, pentru a reduce aparatul bugetar şi pentru a da ţării viitor.

Afară PSD! Să vină PNL! PSD trebuie să înţeleagă că, după retragerea ALDE de la guvernare, Preşedintele României nu mai poate aproba remanierea cerută de premierul Dăncilă decât dacă remanierea este aprobată de Parlament (vezi Art. 85 din Constituţie). Dar acest lucru nu este posibil pentru că PSD nu mai are majoritate, pierzând şi alianţa cu ALDE şi susţinerea parlamentară a UDMR. Nici tehnic şi nici politic, PSD nu mai are necesarele voturi pentru a face remanierea prin Parlament. Datorită imposibilităţii realizării remanierii şi pentru a-şi salva partidul, premierul Dăncilă trebuie să-şi depună mandatul şi să treacă în opoziţie cu PSD cu tot”, scrie Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.

Băsescu aminteşte că, acum doi ani, PSD avea 46 la sută, a mărit consistent pensiile şi salariile, a reintrodus pensiile speciale, a mărit ajutoarele sociale.

Tăriceanu a ieșit de la guvernare: renunță la candidatura la prezidențiale și la șefia Senatului

„Te întrebi cât de nepricepuţi au putut fi socialiştii încât azi să ajungă în poziţia de a fi scoşi de la guvernare. Oare cum au reuşit socialiştii ca prin creşterea salariilor şi pensiilor cu peste 100 la sută, să ajungă într-o situaţie politică mai rea decât am avut eu după ce s-au tăiat salariile cu 25 la sută. Curat murdar!”, continuă Traian Băsescu.

Ludovic Orban şi Rareş Bogdan abia aşteaptă să preia guvernarea pentru a lichida pensiile speciale, pentru a construi autostrăzi, pentru a construi spitale, pentru a reduce aparatul bugetar şi pentru a da ţării viitor. Afară PSD! Să vină PNL!”, a mai zis Băsescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: