Redactia.ro
Home » Știri » Bătaie ca-n filme într-un spital de copii. Tatăl unui pacient, arestat după ce l-a snopit în bătaie pe paznic

Bătaie ca-n filme într-un spital de copii. Tatăl unui pacient, arestat după ce l-a snopit în bătaie pe paznic

GALERIE FOTO (2) bătaie

Bătaie ca în filme la Spitalul de Pediatrie din Ploiești. Un părinte a fost arestat preventiv după ce a bătut un agent de pază. Totul s-a întâmplat sub privirile îngrozite ale celorlalți pacienți.

Bărbatul de 32 de ani a devenit violent după ce medicii și asistentele i-au interzis să mai vorbească la telefon în camera de gardă. Acesta venise la spital cu un copil cu arsuri, vorbea foarte tare la telefon, deranjând ceilalți pacienți care așteptau pe hol.

Agresorul a fugit

El a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile după ce i-a aplicat o bătaie agentului care asigura paza spitalului de Pediatrie din Ploiești. Agresorul s-a făcut nevăzut, dar a fost prins şi reţinut ulterior și riscă până la cinci ani de închisoare.

Potrivit IJP Prahova, incidentul s-a produs duminică, 10 noiembrie, iar agresorul a fost identificat miercuri, 13 noiembrie.

Un nou „caz Sorina”, în vestul țării. Fetiță de 7 ani, luată cu forța din casa asistenților maternali

„Bărbatul, aflându-se în incinta camerei de gardă a unui spital din municipiu, prin acțiunile de agresiune exercitate asupra agentului de securitate din cadrul unității medicale, a tulburat grav ordinea și liniștea publică și exercitarea actului medical, creând astfel panică în rândul pacienților și a personalului unității. Față de acesta s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, iar astăzi, instanța a emis un mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile”. au transmis reprezentanții Poliției, potrivit Observatorul Prahovean.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: