Redactia.ro
Home » Monden » Betty Stoian, probleme emoționale din cauza pandemiei de coronavirus: „Nu am fost prea bine psihic.”

Betty Stoian, probleme emoționale din cauza pandemiei de coronavirus: „Nu am fost prea bine psihic.”

Betty Stoian, probleme emoționale

Fiica lui Florin Salam, a declarat de curând că pandemia de coronavirus a afectat-o considerabil. Betty a vorbit despre perioada grea cu care s-a confruntat pe timpul stării de urgență. Betty Stoian a devenit mămică în urmă cu un an jumate, având o relație cu Cătălin Visănescu.

Betty Stoian, probleme emoționale din cauza pandemiei de coronavirus: „Nu am fost prea bine psihic.”

Pandemia de coronavirus a determinat autoritățile să elaboreze noi restricții care să limiteze răspândirea coronavirusului. Astfel, artiștii sunt nevoiți să nu își mai desfășoare activitatea în fața publicului, concertele și evenimentele fiind interzise. Așadar, pandemia a afectat-o psihic pe fiica lui Florin Salam. Cu toate că nu a fost infectată cu noul virus, Betty a declarat că statul în casă, teama și nesiguranța a ceea ce va urma au afectat-o destul de tare în ultima vreme.

Cântăreața a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune că această situație creată de epidemia de coronavirus au determinat-o să aibă probleme emoționale. Betty a precizat că își dorește să revină la activitățile pe care le făcea în trecut și să meargă din nou la sală. ”Sinceră să fiu, eu în această pandemie nu am fost prea bine psihic. M-am plictisit foarte tare, nu aveam nimic de făcut. Făptul că nu sunt concerte, faptul că la studio nu poți să mergi când vrei tu, cum vrei tu, m-au cam încărcat. Au fost așa, anumite probleme. Am o perioadă bună, apoi una proastă, apoi îmi revin și tot așa. Eu sunt sinceră, așa sunt eu uneori”, a spus fiica lui Florin Salam. Înainte să apară virusul, Betty se declara o femeie împlinită, având o viață aglomerată. Însă, acum lipsa acestora au afectat-o grav.

Betty Stoian a presimțit moartea mamei sale

La mai bine de 10 ani de la moartea mamei sale, Betty a vorbit despre acest lucru și a dezvăluit un lucru secret legat de cea care i-a dat viață. Fănică a plecat dintre noi din cauza unei boli cumplite, la acea vreme Betty având doar opt ani. Fiica lui Florin Salam a declarat că a presimțit că ceva rău i se va întâmpla mamei sale. Cu o săptămână înainte ca mama ei să se stingă din viață, aceasta a văzut cum mama ei va păți ceva.“8 ani aveam, eram mică. Nu am spus niciodată asta: eu am simțit că o să se întâmple ceva cu mama mea cu o săptămână înainte. Eram acasă la cineva. Mi-a venit o imagine în ochi cu toată întâmplarea. Exact ce s-a întâmplat. A venit tatăl meu la mine și mi-a spus că mama nu mai este cu noi. Cât de mică eram… am simțit că totul s-a sfârșit. Nu am cum să explic. Doar cine a trecut prin așa ceva înțelege. Nu există sentimentul atât de puternic până nu treci prin așa ceva”, a declarat Betty Stoian.

Cu toate că au trecut ani de zile și are o familie fericită, un fiu și un soț iubitor, Betty recunoaște că sunt zile în care plânge de dorul mamei sale, dar mătușa ei este alături de ea de fiecare dată și o ajută necondiționat. “Toată familia era lângă mine și lângă fratele meu. Nu am stat niciodată singur. Dar indiferent câte persoane ai aduce într-o casă tot te simți singur. Întotdeauna mi-e dor de mama mea. Acum îmi e cel mai dor de ea. Plâng, da, dar nu mă vede nimeni. Nu îmi place să par sensibilă. Nu îmi aduc foarte multe aminte. Noi nu stăteam o secundă acasă. Ne plimbam, râdeam nonstop. Era o energie foarte mișto”, a mai spus Betty.

Loading...