Redactia.ro
Home » Monden » Beyonce a făcut istorie în modă! Este a patra femeie din lume şi prima afro-americană ce poartă diamantul galben Tiffany

Beyonce a făcut istorie în modă! Este a patra femeie din lume şi prima afro-americană ce poartă diamantul galben Tiffany

Beyonce, alături de soțul ei Jay-Z, a devenit imaginea celebrei case de bijuterii Tiffany & Co. Pentru ca acest moment să fie unul memorabil, renumita artista a purtat celebrul diamant galben Tiffany în valoare de 30 de milioane de dolari. A mai fost purtat de alte trei femei la nivel mondial.

Beyonce a făcut istorie în modă! Este a patra femeie din lume şi prima afro-americană ce poartă diamantul galben Tiffany

Beyonce a devenit a patra femeie din istorie şi prima femeie de culoare care a purtat renumitul diamant galben Tiffany, evaluat la 30 de milioane de dolari. Din 1877 și până în prezent, doar trei femei l-au mai purtat, anume: soţia senatorului american Sheldon Whitehouse, Audrey Hepburn, Lady Gaga. Anul viitor va fi în posesia Galei Gadot.

Beyonce a marcat momentul printr-un spot publicitar pentru Tiffany & Co, alături de Jay-Z. Îmbrăcați în ţinute black tie, ei reamintesc de strălucirea vechiului Hollywood. Beyonce poartă diamantul galben la gât, asortându-l cu o rochie neagră, de seară mulată și decoltată pe spate. Ea are, de asemenea, părul strâns într-un coc dezordonat şi machiaj dramatic. Jay-Z are un costum negru, asortat cu o cămașă albă cu papion și o coafură afro.

De asemenea, Beyonce și Jay-Z întruchipează iubirea lor nemărginită prin parteneriatul cu cei doi soţi. Odată cu această campanie, casa de bijuterii va investit la bursă două milioane de dolari pentru copiii de culoare.

Istoria diamantului galben Tiffany & Co

Diamantul galben datează din anul 1877.  A fost extras dintr-o mină din Africa de Sud. S-a descoperit că are 287 de carate și a fost numit după numele creatorului lui. Are 82 de faţete, cu 24 în plus faţă de un diamant tradiţional și este evaluat la 30 de milioane de dolari.

”Acesta este diamantul Tiffany. Nu a mai fost purtat de 58 de ani. În această seară, îşi face debutul pe covorul roşu”, a declarat Lady Gaga în 2019, când a fost premiată și cu Oscar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: