Redactia.ro
Home » Sport » Bianca Andreescu e în finală la Rogers Cup! A plâns și a sărutat terenul!

Bianca Andreescu e în finală la Rogers Cup! A plâns și a sărutat terenul!

Bianca Andreescu, în finală la Rogers Cup

Bianca Andreescu e în finală la Rogers Cup. Sportiva a scris istorie la turneul de la Toronto, după ce a devenit prima jucătoare din Canada care se califică în finală al acest turneu în ultimii 50 de ani. În semifinale, Bianca Andreescu a învins-o cu 6-4, 7-6 pe Sofia Kenin, jucătoare care le eliminase pe Asleigh Barty și Elina Svitolina, după două ore de joc. În primul set, jucătoarele au mers cap la cap. La 5-4, Bianca Andreescu a reuşit break-ul. În actul secund, jucătoarea de doar 19 ani a câştigat patru game-uri consecutive de la 1-2 la 5-2. Sofia Kenin a revenit însă spectaculos și a egalat la 5. Americanca a salvat trei mingi de meci ale Biancăi în ultimul game al setului doi, însă sportiva din Canada s-a impus în final.

Bianca, cu ochii în lacrimi!

La finalul partidei Bianca nu și-a mai putut stăpânii nervii. De fericire a plâns, a sărutat terenul și s-a întins pe teren.

”Am trecut prin atâtea lucruri în ultimele două luni. Sunt atât de fericită. Este incredibil, sunt în finală la Rogers Cup. Sunt ok din punct de vedere fizic. Și mental sunt ok. Am fost foarte emoționată. Îmi vine să plâng. Este mai important decât titlul de la Indian Wells”, a spus Bianca Andreescu, la finalul meciului.

Pentru jucătoarea din Canada aceasta va fi a treia finală a anului. S-a impus la Indian Wells și a pierdut în ultimul act la Auckland. În cealaltă semifinală de la Rogers Cup se întâlnesc Marie Bouzkova (Cehia, 91 WTA) şi Serena Williams (SUA, 10 WTA).

Citește și: Bianca Andreescu a trimis-o pe Pliskova acasă! E în semifinale la Toronto

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: