Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Comănici și-a pus silicoane. Cum se simte fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”

Bianca Comănici și-a pus silicoane. Cum se simte fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, „Bianca Comănici” și-a pus silicoane. Cea care a câștigat primele două sezoane ale emisiunii a dezvăluit cum se simte, în urma intervenției.

Bianca Comănici și-a pus silicoane. Cum se simte fosta concurentă de la ”Puterea Dragostei”

Bianca Comănici și-a îndeplinit o dorință la care aspira de mult timp. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei și-a pus silicoane și le-a transmis fanilor care este starea ei, în urma intervenției, informează Viva.ro.

Bianca Comănici a declarat că starea ei este una bună după ce și-a pus implanturile mamare și că este puțin șocată.

”Nu am niciun fel de problemă, singura e că am gâtul cam uscat, dar operația este gata. Sunt gata, pregătită de viață. Nu mă doare nimic, simt o febră musculară, dar foarte puțin, dacă vorbesc prea mult sau dacă respir mai profund. Nu am niciun fel de problemă, sunt șocată. Nu simt durere, n-am nimic, aș putea să mă ridic să plec.Sunt foarte mulțumită până acum, știu că multe fete întâmpină dureri imediat după. N-am de unde să știu zilele următoare. Ce pot să zic mai multe…n-am ce să reproșez mai mult. Doamne ajută. Aveți grijă de voi” a povestit Bianca Comănici, pe patul de spital, imediat după intervenția chirurgicală.

158642573-2846574062257802-2097948059535968550-n

Bianca Comănici este acum prezentatoare

Bianca Comănici a ajuns pe culmile succesului în urma emisiunii Puterea Dragostei. Fosta concurentă a fost angajată prezentatoare la o rubrică despre mondenități, a televiziunii Kanal D.

bianca-comanici-blonda-1-1024x515

Bianca Comănici a făcut videochat

Bianca Comănici a fost implicată într-un scandal pe parcusul emisiunii Puterea Dragostei. Un fost iubit a publicat pe internet filmulețe cu ea, pe când avea doar 17 ani, și își câștiga banii din videochat. Concurenta a fost mult timp arătată cu degetul de către colegele sale, deoarece a susținut în repetate rânduri că nu a făcut videochat asemeni altor concurente din cadrul show-ului. La Puterea Dragostei, Bianca Comănici a format un cuplu cu băiatul lui Nelson Mondialu’, Livian.

”Ea a vrut răul oricărui concurent de aici din casă, încât Dumnezeu chiar nu a dormit, s-a trezit, și ne-a arătat exact ce a făcut ea”, a spus Roxana, o fostă concurentă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: