Redactia.ro
Home » Monden » Cine este noua iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei? Bianca Comănici este cu moralul la pământ

Cine este noua iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei? Bianca Comănici este cu moralul la pământ

GALERIE FOTO (2) Cine este noua iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei_

Cine este noua iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei? Se pare că Livian a trecut peste despărțirea de Bianca Comănici, cel puțin așa se observă din imaginea pe care acesta a postat-o pe rețelele de socializare. Ce fotografie a postat acesta pe Instagram?

Cine este noua iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei? Bianca Comănici este cu moralul la pământ

Cine este noua iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei? Livian de la Puterea Dragostei este unul dintre cei mai apreciați concurenți din emisiunea difuzată pe Kanal D, acesta fiind urmărit de mii de internauți în mediul online. După ce s-a despărțit de Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ale reality show-ului, multă lume s-a întrebat dacă acesta a reușit să iubească pe cineva. Ei bine, se pare că Livian a trecut peste relația cu Bianca, cel puțin asta se înțelege din imaginea pe care fiul lui Nelson Mondialu a postat-o pe rețelele de socializare. Livian are o nouă iubită, iar fanii său sunt curioși cine este cea care a înlocuit-o pe Bianca.

Livian și Bianca Comânici au format un cuplu în al doilea sezon al emisiunii, iar susținătorii lor au foarte dezamăgiți când cei doi s-au despărțit. În imaginea pe care a postat-o fiul lui Nelson, apare o tânără brunetă stând cu spatele, în timp ce aceasta se uita la un videoclip în care apare Livian. Momentan nu se știe cine este domnișoara din imagine sau dacă este vorba despre o nouă poveste de dragoste în viața lui Livian.

Imaginea postata de Livian pe Instagram
Livian Puterea Dragostei

Bianca Comănici încă îl iubește pe Livian!

Bianca Comănici s-a arătat foarte tristă după ce s-a despărțit de Livian și chiar dacă au trecut atâtea luni, bruneta încă îl mai iubește pe fostul său partener. Invitată în platoul Wowbiz, Bianca a spus că încă mai are sentimente pentru Livian și a trimis un mesaj emoționant pe această cale.

“În continuare există în inima mea, în continuare îl iubesc și o recunosc, în caz că se uită, el trebuie să știe asta. A pierdut un om care chiar îl iubea și l-a acceptat în viața lui fără nimic. Eu aș fi fost mulțumită să nu știe absolut nimeni despre noi doi, să fim doar noi doi și atât și aș fi renunțat la tot ceea ce am pentru el, dar doar dacă și el ar fi renunțat la tot ce are pentru mine. Atât.”,  a dezvăluit Bianca.

Totodată, în urmă cu câteva zile, Bianca a apărut în emisiunea Andreei Mantea, fiind extrem de abătută. Ba mai mult, aceasta a plâns pe umărul prezentatoarei Tv care s-a arătat emoționată în fața sentimentelor Biancăi. Când cele două s-au văzut, Bianca a început să plângă, în timp ce Andreea a luat-o în brațe și a încercat să o liniștească. ”Puternica mea! Tu ești o puternică, tu ești deșteaptă, tu ești cel mai puternic om, uite unde ești, unde ai ajuns, uite unde unde ești. Da!Tu ești foarte putenică, ești extrem de puternică, ești frumoasă, ești deșteaptă și nu uita cât ești de puternică, te implor” , i-a spus Andreea Mantea Biancăi. De asemenea, Bianca a declarat cu lacrimi în ochi că dacă Livian este fericit, atunci și ea o să fie fericită. „Dacă este fericit și eu sunt fericită, cu toate că nu am mai păstrat legătura deloc”, a spus Bianca Comănici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: