Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Comănici, tristă de Revelion. Ce a pățit câștigătoarea de la Puterea Dragostei

Bianca Comănici, tristă de Revelion. Ce a pățit câștigătoarea de la Puterea Dragostei

GALERIE FOTO (7) Bianca Comănici, tristă de Revelion

Bianca Comănici, tristă de Revelion. Bianca Comănici a plâns înainte de Revelion, întristându-și fanii. Bruneta le-a povestit urmăritorilor săi că sora sa mai mică, Mona, a fost cea care a făcut-o să plângă înainte de Anul Nou. Ce s-a întâmplat în familia brunetei?

Bianca Comănici, tristă de Revelion. Ce a pățit câștigătoarea de la Puterea Dragostei

Bianca Comănici, tristă de Revelion. Câștigătoarea emisiunii Puterea Dragostei va petrece Revelionul 2021 alături de familia sa, fiind foarte apropiată de membrii familiei ei. Totuși, cu câteva ore înainte de Anul Nou, Bianca a izbucnit în lacrimi. Bruneta a dezvăluit în noul său vlog pe canalul ei de Youtube, că mai și există momente tensionate între ea și sora ei mai mică, Mona. Bianca Comănici, tristă înainte de Revelion.

Bianca a povesit că a avut un conflict cu sora ei mai mică. Miercuri seara, câștigătoarea de la Puterea dragostei a făcut un live pe Youtube, în care le-a povestit fanilor săi că sora ei a făcut-o să plângă. Ulterior, bruneta a spus că a fost o neînțelegere de moment, și că sora ei este neînțeleasă și matură pentru vârsta ei. Potrivit acesteia, cearta a început după ce bruneta a machiat-o pe sora ei,care se pare că nu a fost încântată de rezultat. „M-am certat cu sora mea… Nu neaparat că m-a supărat, dar ne-am certat… Am plâns pentru că m-am supărat pe Mona, fiind că am machiat-o, am pregătit-o, i-am făcut părul și nu i-au plăcut sprâncenele și buzele. M-am chinuit apoi să îi fac poze, nu a vrut nicio poză. M-am chinuit foarte mult să stau să îi fac o poză și nu înțelegeam de ce nu vrea să îi fac poză, tot timpul stătea tristă, supărată”, spune Bianca Comănici.

Pe moment Bianca a fost afectată de reacția surorii sale, dar ulterior și-a dat seama că Mona este un copil, iar reacția ei este una normală. Le-a cerut fanilor săi să nu o judece pe cea mică, deoarece este neînțeleasă. „Adolescenții sunt foarte dificili. Eu am plâns mai mult că nu pot să o înțeleg, că mi-aș dori să o înțeleg, dar e greu. E greu că sunt copii și… Ea chiar dacă e mică, e matură în gândire, dar e foarte dificilă. Acum nu trebuie să vă luați de Mona, e un copil… e neînțeleasă. E rebelă, are tot felul de trăiri. Nu ne-am certat, doar m-am supărat că nu i-am înțeles starea”, a mai spus Bianca Comănici.

Drama Biancăi Comănici

Bianca Comănici a devenit cunoscută după ce a participat în emisiunea Putera Dragostei, alături de Jador, Bogdan Mocanu și Thalida. Pe parcursul show-ului, bruneta a încercat să-și facă relații, iar cel de care s-a îndrăgostit a fost Livian Pop. Bianca a reușit să câștige cele două sezoane ale emisiunii, plecând acasă cu marele premiu de două ori, spre invidia celorlalți participanți. La un moment dat, Bianca a declarat că a acumulat multe frustrări, motiv pentru care a avut gânduri negre. „Am avut multe complexe. Plângeam zile întregi pentru că oamenii mă jigneau. Îmi doream să mor fiindcă nu mă puteam iubit. Lăsam comentarii urâte oamenilor și îi jigneam. Până într-o zi, când am învățat că sufletul este la fel de frumos ca și chipul tău”, a declarat Bianca Comănici. Din fericire, acele momente nu mai există în viața Biancăi, iar acum se bucură de o celebritate, înțelegându-i pe oamenii care suferă de bullying.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: