Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu a fost din nou la medicul estetician! Vedeta își schimbă implanturile

Bianca Drăgușanu a fost din nou la medicul estetician! Vedeta își schimbă implanturile

GALERIE FOTO (2) Bianca Drăgușanu a fost din nou la medicul estetician! Vedeta își schimbă implanturile

Bianca Drăgușanu a fost din nou la medicul estetician! Iubita lui Gabi Bădălău are de gând să-și schimbe implanturile. Care este motivul schimbărilor! 

Bianca Drăgușanu a fost din nou la medicul estetician

Bianca Drăgușanu a ajuns la Cluj, cu treburi, dar i-a făcut o vizită și medicului estetician la care apelează de obicei. Se pare că blondina are de gând să-și schimbe implanturile. Vrea să arate perfect, după cum chia rea a spus.

”Dacă tot am venit la Cluj cu fiica mea, nu puteam să ratez ocazia de a-i face o vizită dnei @dr.alexandra_filip. Am profitat de ocazie și am făcut o consultație la sâni deoarece mă gândesc să îmi schimb implanturile”, a scris Bianca Drăgușanu, pe Instagram, în dreptul fotografiei în care este consultată de medic.

Mai mult, Bianca Drăgușanu mai vrea să opereze ceva la corpul ei. Din spusele vedetei, aceasta ar vrea să modifice câteva lucruri și la față.

”A început vara și mai de făcut chestii la fața mea, vreau să fiu perfectă. Pe mine nu mă supără nimic, dar cred că se poate și mai bine de atât. Astăzi am nevoie să-mi fac buzele pentru că am cuminte atâtea luni, am spus că o să le topesc și că o să le fac în iarnă pe la început, pe aici pe la mandibulă mai am ceva și botoxul aici în frunte”, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram.

Bianca Drăgușanu a fost din nou la medicul estetician! Vedeta își schimbă implanturile

Bianca a avut de suferit din cauza unei intervenții pe care și-a făcut-o la nas, cu doar câteva luni în urmă. A rămas cu ochii umflați, dar și cu un cheag de sânge într-unul dintre ei, dar și câteva probleme respiratorii, fapt ce a îngrijirat-o destul de tare.

”Nu am avut probleme cu durerea, ci cu inflamția și cu respirația, lucrul care m-a panicat, am vorbit pe nas”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și-a schimbat culoarea părului

Bianca Drăgușanu și-a indus fanii în eroare pe Instagram. Vedeta a apărut cu părul șaten și nu blond, așa cum ne-a obișnuit. Pentru a nu crea confuzii, Bianca Drăgușanu a precizat că poartă o perucă.

Un afiș cu Bianca Drăgușanu în care încurajează tinerele să facă videochat, a circulat zilele acestea pe internet. Blondina și-a adunat o mulțime de critici. Bianca a declarat pentru Cancan că nu-i pasă de gura lumii și că i s-au oferit mulți bani pentru a fi imaginea unui studio de videochat.

“Câinii latră, ursul trece. Pentru mine nu e decât un alt contract de imagine mult peste tot ce am semnat până acum. Mă așteptam, lumea oricum mă judecă ? N-am trăit niciodată după ce zice lumea, iar, de obicei, ăștia care au ceva de zis sunt sub nivelul… mării. Cei care comentează ar fi vrut să fie în locul meu, mai ales financiar”, a declarat Bianca Drăgușanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: