Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu are în plan o nouă operație estetică! ”Am de gând să-mi fac ceva mișto”

Bianca Drăgușanu are în plan o nouă operație estetică! ”Am de gând să-mi fac ceva mișto”

GALERIE FOTO (3)

Bianca Drăgușanu nu se mai satură să de intervențiile estetice! Face ce face și mereu ajunge în cabinetului medicului estetician. De curând a anunțat că are în minte o nouă intervenție. 

Bianca Drăgușanu are în plan o nouă operație estetică

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. are o mulțime de fani și o viață de invidiat. Fosta prezentatoarea promovează luxul și opulența pe rețelele de socializare și este cunoscută pentru faptul că a apelat de ani de zile la medicii esteticieni pentru a-și aduce îmbunătășiri considerabile corpului.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că, de-a lungul anilor, nu puține au fost vizitele făcute în cabinetul medicului estetician. Blondina nu s-a ascuns și a recunoscut de fiecare dată când s-a tunat. Ba chiar în urmă cu o lună, aceasta a fost supusă unei alte intervenții, după ce și-a operat nasul.

Recent, blondina a anunțat că are de gând să apeleze din nou la medicul estetician pentru o îmbunătățire. Chiar în această dimineață, blondina a ajuns, din nou, în cabinetul medicului, acolo unde este pregătită pentru o nouă intervenție. Și, așa cum procedează de fiecare dată, Bianca Drăgușanu a împărtășit vestea cu fanii ei de pe rețelele sociale.

”Am ajuns la Cluj din nou. De data aceasta, pentru că m-am mai desumflat la față, am de gând să-mi fac ceva mișto. Adică mișto ce presupune. Vreau să-mi conturez fața, buzele nu știu dacă mi le fac acum sau data viitoare. Una peste alta o aștept pe doamna doctor să vină să-și ia pacientul numărul unu din țară, care a venit tocmai de la București pentru ea. Eu!”, a spus vedeta pe Instagram.

Bianca Drăgușanu și-a dus sora la medicul estetician

Se pare că Bianca Drăgușanu nu apelează la medic doar pentru ea. În urmă cu două săptămâni, blondina a dus-o și pe sora ei la medicul estetician, acolo unde aceasta și-a pus botox, vrând să-și mărească buzele.

Bianca Drăgușanu are în plan o nouă operație estetică! ”Am de gând să-mi fac ceva mișto”

Schimbările pe care Bianca Drăgușanu și le face sunt în zadar, pntru că vedeta reușește să atragă mereu admirația bărbaților. Astfel că, deși se află în scandal cu fostul soț, Alex Bodi, acesta nu a evitat să-și exprime în continuare admirația pentru cea care i-a fost soție.

Chiar dacă s-au despărțit în termeni deloc amiabili, Alex Bodi nu o poate uita pe Bianca Drăgușanu, despre care spune că este o femeie foarte frumoasă. Într-un interviu oferit pentru Antena Stars, afaceristul a vorbit despre despărțirea de Daria Radionova, dar și despre fosta soție, Bianca Drăgușanu, despre care are, ce credeți, doar cuvinte de laudă.

”Ea este într-o relație, într-o perioadă bună a vieții ei, din ce am auzit și din ce se vede și mă bucur că este așa, de ce să mă bucur că e singură? Nu vreau să mă pronunț în absolut nimic. Da, este adevărat că i-am trimis flori, știe toată lumea că aveam obiceiul să-i trimit flori, dar și Bianca este o femeie frumoasă, curtată de o grămadă de persoane, dar îți dai seama că nu sunt singurul care îi poate trimite flori. Eu sunt deosebit, însă, nu sunt ca admiratorii ei”, a declarat Alex Bodi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: