Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, despre momentul în care fiica sa a fost agresată la grădiniță: ”Se vedeau și dinții”

Bianca Drăgușanu, despre momentul în care fiica sa a fost agresată la grădiniță: ”Se vedeau și dinții”

GALERIE FOTO (3) Bianca Drăgușanu, despre momentul în care fiica sa a fost agresată la grădiniță

Bianca Drăgușanu, despre momentul în care fiica sa a fost agresată la grădiniță. Fosta asistenta tv trece prin momente dificile. Bianca este în plin scandal cu fostul soț Alex Bodi, cu toate că ea este într-o relație cu Gabi Bădălău. Blondina a povestit momentul în care a fost nevoită să-și mute fiica la altă grădiniță pentru că a fost agresată de colegii săi.

Bianca Drăgușanu, despre momentul în care fiica sa a fost agresată la grădiniță: ”Se vedeau și dinții”

Bianca Drăgușanu, despre momentul în care fiica sa a fost agresată la grădiniță. După scandalul dintre ea și Alex Bodi, Bianca s-a confruntat cu o situație șocantă, după ce fiica sa, Sofia a fost agresată la grădiniță. Invitată în emisiunea lui Teo, Bianca Drăgușanu a povestit drama fiicei sale. Blondina a transferat-o pe Sofia la altă grdăiniță, din cauza că aceasta ar fi fost agresată de către colegii săi. Fosta soție a lui Alex Bodi a declarat că micuța a fost mușcată de către una dintre fostele colege de grupă.

Vedeta a fost șocată când i-a văzut vânătaia pe care fiica sa o avea pe picior. Ulterior, Bianca a luat decizia de a o muta pe Sofia la altă grădiniță. „Am schimbat grădinița tot din cauza unor dăunători. A venit cu o vânătaie, i se vedeau și dințișorii. Se urcau pe un topogan, a sărit, a mușcat-o. A stat cu vânătaia șapte zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastră. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupație.S-a dus la grădiniță și, într-un moment de neatenție, o altă fetiță a mușcat-o de picior. A venit acasă cu o vânătaie, n-am înțeles circumstanțele, totuși, nu e de vină copilul, dar cum să reacționezi așa. A stat vânătă șapte zile, avem tot felul de evenimente în fiecare zi”, a povestit Bianca Drăgușanu în emisiunea lui Teo Trandafir.

Fiica Biancăi Drăgușanu a avut probleme de sănătate

Bianca Drăgușanu își iubește nespus de mult fiica, iar ca orice mamă grijulie, ar face orice pentru ea. Atunci când Sofia nu se simte bine, Bianca face tot posibilul să-i aline durerea. În ultima perioadă, Sofia a avut câteva probleme de sănătate. Vedeta a povestit că fiica ei a avut o tuse puternică care nu-i dădea pace. Timp de o lună de zile a fost sub tratament, dar din fericire, cea mică și-a revenit. „În ciuda tuturor evenimentelor, astea care se tot întâmplă din cauza faptului că unii au o lipsă mare de ocupație. Eu n-am nicio problemă, copilul este ok, chiar dacă a avut o perioadă în care a tușit vreo trei săptămâni și nu știam ce să îi mai fac. Mama e bine, sora mea s-a așezat la casa ei. Totul este minunat. Atmosfera se mai bruiază din cauza unor dăunători. N-au ce să facă, se plictisesc. Le place foarte mult atenția. Presa n-ar trebui să acorde atâta atenție persoanelor care n-au ce să facă. Sunt doar mici ploi, care trec”, a declarat Bianca.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar la câteva luni de la nuntă au divorța. Ulterior, au decis să-și mai dea o șansă relației, iar la scurt timp, Bianca a anunțat că vor deveni părinți. Bianca a adus-o pe lume pe Sofia, fiica ei și a lui Victor Slav. După câțiva ani, cei doi au divorțat, iar Sofia a rămas în custodia Biancăi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: