Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, gest extrem după despărțirea de Alex Bodi. Le-a cerut ajutorul fanilor ei

Bianca Drăgușanu, gest extrem după despărțirea de Alex Bodi. Le-a cerut ajutorul fanilor ei

GALERIE FOTO (2)

Bianca Drăgușanu pare hotărâtă să uite de Alex Bodi. Despărțirea de afacerist a determinat-o pe vedetă să recurgă la un gest extrem. Bianca renunță la tatuajul pe care l-a făcut acum câteva zile. 

 

”Face parte din greșelile tinereții”

 

Bianca Drăgușanu e pregătită să treacă cât mai repede peste relația cu Alex Bodi. Vedeta se ală într-o perioadă a schimbărilor în viața ei. Blondina a anunțat, în urmă cu câteva zile, că este pregătită să facă dezvăluiri despre ultimul capitol din viața ei și anume relația cu Alex Bodi.  Relația dintre omul de afaceri și fotomodel a fost una plină de certuri, un divorț și multe împăcări și despărțiri în ultima perioadă.

De data aceasta, Bianca pare hotărâtă să îl dea uitării pe celebrul afacerist și să își vadă în continuare de viață.

Nu de puține ori, Bianca a declarat că iubește ca o adolescentă atunci când se îndrăgostește deun bărbat. Drept exemplu stă și tatuajulpe care vedeta și l-a făcut vinerea trecută, dintr-un gest spontan. Tatuajul ara vea legătură cuu fostul iubit , de care s-a despărțit la puțin timp. Pentru a scăpa de tatuaj, Bianca a apelat la ajutorul inernauților în găsirea unui salon unde ar putea să facă acest lucru

. „Mi-am făcut un tatuaj recent de care vreau să scap și vreau să-l scot. Aș fi zis greșelile tinereții, dar da, eram foarte tânără când l-am făcut vinerea trecută. Săptămâna asta, pentru că mi-a venit mintea la cap, vreau să scot tatuajul. Sugestii, un laser ceva unde să scăt un tatuaj? Știu că după ce îl scot o să-mi fac altul în zone mai sexy”, a fost mesajul vedetei într-un InstaStory.

Vedeta nu a ezitat să o acuze, din nou, pe Daria Radionova, de modul în care a decurs relația dintre ea și Alex Bodi. „Cândva, a fost o 🐷 îndrăgostită de lux și genți! Această 🐷 s-a îndrăgostit de un bărbat căsătorit sau într-o relație… Desigur, pentru a-și întreține viața luxoasă! ”, a mai spus Bianca.

În plus, la scurt timp după ce Bodi a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu, vedeta nu a ezitat să comenteze în online. Bianca este pusă pe scandal.

În dreptul unei fotografii cu ea de pe pagina de Instagram, Bianca a postat un mesaj subtil pentru fostul iubit. Așa cum era de așteptat, blondina nu a ezitat să comenteze și a început atacul dur la adresa fostului iubit. ,,Dispari. Citesc gândurile”, a fost mesajul postat de Bianca pe contul de Instagram.

 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează un cuplu

 

În urma certurilor constante, se pare că relația dintre omul de afaceri și fotomodel nu a mai rezistat. Cei doi au decis să nu mai formeze un cuplu.

”Am avut o discuție bazată pe speculațiile ei, ne-am certat, eu a trebuit să plec cu treabă, nu sunt în țară. Ne-am despărțit, da, am văzut și video-urile. Nu vreau să declar acum mai mult, vreau să mă țin departe de scandal”, a declarat Alex Bodi.

Alex Bodi nu a părut afectat de despărțire și a ,,sărbătorit” într-un local de lux.

„Despre Bianca nu am ce să spun. Nu mai declar chestii”, a mai spus Alex Bodi în urmă cu puțin timp.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: