Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu iubește din nou! Cu cine s-a cuplat vedeta după despărțirea de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu iubește din nou! Cu cine s-a cuplat vedeta după despărțirea de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu pare că iubește din nou, după despărțirea de Alex Bodi. Drept dovadă, postările de pe Instagram. Vedeta primește de la o zi la alta buchete de flori și nu ezită să arate și fanilor acest lucru.

Bianca Drăgușanu, din nou îndrăgostită

Despărțirea de Alex Bodi pare să-i facă bine Biancăi Drăgușanu. Fosta asistentă TV dă de înțeles că ar fi din nou îndrăgostită. Pe Instagram postează zilnic, în ultima vreme, buchete de flori și versuri despre iubire. Oare cine să-i fi furat inima?

Bianca Drăgușanu dă de bănuit fanilor că este iubită de un nou bărbat după ce Alex Bodi a fost arestat pentru trafic de persoane, proxenetism și șantaj. Vedeta a postat, marți, la un Istastory, că a primit un buchet imens de trandafiri albi, iar în mijloc se afla unul roz. Ulterior, miercuri, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă cu un alt buchet de flori, de data aceasta…trandafirii sunt roz pudră, informează cancan.ro

La imaginile de miercuri a atașat și câteva versuri de dragoste,dintr-o melodie celebră, interpretată de cântărețul Jony, originar din Azerbaijan. Iată care sunt: ”“My baby I love / My baby I love your voice / Oh my baby I love (n.r.: Iubitul meu, eu iubesc / Iubitul meu, eu iubesc vocea ta / Oh, iubitule, eu iubesc)”.

Bianca Drăgușanu, declarație de dragoste pentru noul iubit când a făcut publice imagini cu buchetele de trandafiri impresionante primite de la acesta © Instagram Stories

S-a împăcat Bianca Drăgușanu cu Alex Bodi?

Postările Biancăi Drăgușanu lasă de interpretat. Cu toate că acesta și-a asumat relația cu Daria Radionova, după ce s-a despărțit de fosta asistentă TV și a fost arestat, nu este exclus ca Alex Bodi să se fi reîmpăcat cu blondina. Mai ales că de-a lungul relației lor s-au tot certat și reîmpăcat.

Alex Bodi, arestat pentru proxenetism, trafic de persoane și șantaj

Alex Bodi se află sub arest după ce procurorii DIICOT au descoperit grupul infracțional din care acesta făcea parte. El este cunoscut în lumea mondenă drept om de afaceri. DIICOT a aflat că acesta, împreună cu restul indivizilor din grup, a obținut averi pe spatele unor fete, multe dintre ele minore, după ce au fost forțate să se prostitueze.

Fetele erau abordate în mediul online de cătrei cei 18 indivizi ai grupului, prin metoda Lover Boy. Infractorii începeau relații cu ele și duceau în cluburi din țările europene pentru a se prostitua. Acolo, victimele erau supuse unor chinuri groaznice dacă nu se supuneau sau dacă nu obțineau banii impuși de ”șefii” lor, au aflat anchetatorii. Acestea erau bătute până la leșin, violate, drogate și amenințate cu moartea.

Cu banii obținuți de pe urma fetelor forțate să se prostitueze, infractorii și-au construit vile, și-au cumpărat mașini de lux, au cumpărat castele și hoteluri de lux.

”Din datele existente s-a stabilit, în esență că, la scurt timp după destructurarea unei grupări conduse de membru marcant al lumii interlope(grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), suspectul în cauză (unul dintre locotenenții persoanei mai sus menționate), în timp ce se afla deținut într-un penitenciar, în perioada 2008 – 2011, împreună cu alți trei deținuți au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor…”, acuză procurorii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: