Redactia.ro
Home » Monden » Boala de care suferă Raluka. Artista a făcut dezvăluiri șocante: „Aș putea face infarct oricând”

Boala de care suferă Raluka. Artista a făcut dezvăluiri șocante: „Aș putea face infarct oricând”

GALERIE FOTO (5)

Boala de care suferă Raluka. Artista a făcut dezvăluiri surprinzătoare în podcast-ul lui Damian Drăghici. Cântăreața și-a îngrijorat fanii după ce a mărturisit că suferă de o boală care îi poate afecta viața oricând. Despre ce afecțiune este vorba?

Boala de care suferă Raluka. Artista a făcut dezvăluiri șocante: „Aș putea face infarct oricând”

Raluka este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața de 32 de ani este extrem de iubită de oameni, iar piesele ei au ajuns mereu în topul celor mai bune melodii. Invitată în podcast-ul lui Damian Drăghici, Raluka a vorbit despre viața și cariera ei, șocându-i pe fanii săi după ce a mărturisit că suferă de o boală mai puțin obișnuită. Vedeta a spus că suferă de acluofobie, o frică paralizantă de întuneric sau de locuri întunecoase.

Câștigătoarea de la Asia Express, sezonul 1, a dezvăluit că îi este foarte frică de întuneric, și ar putea face oricând un infarct. „Încerc să fiu din ce în ce mai bună, ca om şi ca artist. Asta ştiu eu despre mine. Din păcate, mi-aş dori să fiu mai mult personaj. Să fiu cool, drăguţă, mereu cu zâmbetul pe buze.Nu prea îmi place să fiu vulnerabilă, oamenii nu prea ştiu cine sunt eu. Îmi este frică de întuneric, aş putea face infarct oricând, dacă se sting toate luminile aici, în platou. Încerc să-mi înving fricile”, a spus Raluka, în cadrul podcast-ului de pe Youtube.

Într-un interviu, Raluka a declarat că și-a schimbat stilul de viață. Aceasta a spus că a renunțat la carne pentru că iubește foarte mult animalele. ”Am renunţat la carne, iubesc mult prea tare animalele. Încerc să mănânc echilibrat, sănătos, atât pentru interior, cât şi pentru exterior. Pielea arată altfel când mănânci ce trebuie, eşti mult mai energic. Dar trebuie să recunosc şi faptul că nu mă abţin de la ciocolată. Este plăcerea mea vinovată…”, a spus Raluka pentru OK!Magazine.

Raluka a trecut prin momente dificile

La sfârșitul anului trecut, Raluka a trecut prin momente grele, după ce mama sa s-a operat în Turcia. Mama artistei s-a operat de diabet tip 2, iar Raluka nu a vrut să o lase singură. Inițial, credea că este vorba doar despre o vizită medicală într-o clinică din Istanbul, dar doctorii i-au spus că trebuie să facă o intervenție chirurgicală, o intervenție de interpoziție/transpoziție ileală.

Astfel, mama Ralukăi a ajuns pe mâna medicilor datorită îndrumării lui Ensar Duman, consilier medical care este imaginea a 14 unități medicale din Turcia. „S-a declanșat diabetul de tip 2 de vreo 5 ani, 6 chiar, în urma unui accident vascular. A primit instant tratament în spital, a fost pe tratament încontinuu. Există operație de diabet tip 2, nu mulți știu acest lucru.

Mama lua foarte multe medicamente, are mai multe probleme de sănătate, iar diabetul strică totul, el nu stagnează, ajunge să strice totul și mai tare. E o problemă mare, asta vine ca o rezolvare minunată, mai ales în situația mamei mele”, a spus Raluka atunci.

Din fericire, mama artistei se simte foarte bine după operație, vba chiar a început să facă mișcare încă din primele zile. Jurata de la SuperStar i-a sfătuit pe toți să ceară ajutorul specialișilor în momentul în care se confruntă cu asemenea probleme dificile.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: