Redactia.ro
Home » TV » Bobonete a strigat-o pe Andra pe poreclă la „Românii au talent”. Se va supăra, oare, Cătălin Măruţă?

Bobonete a strigat-o pe Andra pe poreclă la „Românii au talent”. Se va supăra, oare, Cătălin Măruţă?

andra-bobonete-pro-tv

Mihai Bobonete şi Andra par să aibă o relaţie cordială. Cei doi lasă impresia că sunt şi prieteni, nu doar colegi de jurizare la „Românii au talent”, de la Pro TV. Cum altfel s-ar explica ce şi-a permis să facă actorul din Las Fierbinţi?

„Bobiţă” a strigat-o pe Andra pe poreclă, în cea mai recenţă ediţie a show-ului de talente.

Porecla Andrei are legătură c-o trăsătură fizică

Mihai Bobonete a dezvăluit porecla Andrei după momentul artistic al unui tânăr rapper, care a interpretat pe scenă propria piesă. Când a vrut să paseze jurizarea către soţia lui Măruţă, actorul i s-a adresat cântăreţei pe un nume de alint: „Năsuc”.

Cum a reacţionat Andra? N-a părut deloc deranjată, ba chiar flatată. Andra s-a conformat imediat, în urma strigării lui Bobonete, exclamând: „Of, Doamne!”.

„Știi filmul cu Lady Gaga? Doar ca eu am nasul mai frumos!”, a mai spus aceasta.

Andra și Măruță îşi reînnonesc jurămintele

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de 16 ani și au împreună doi copii: pe David și pe Eva. În această perioadă, unul dintre cele mai respectate cupluri din showbiz doreşte să-şi reînnoiască jurămintele.

Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis: Ce-ar fi să ne căsătorim? Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii.

Am zis „DA” la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori. La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi, pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a mărturisit Andra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: