Redactia.ro
Home » Știri » Bogăţie din cerşetorie. Impostorii care câştigă sume fabuloase din mila trecătorilor. Bani cu duiumul la Alba Iulia

Bogăţie din cerşetorie. Impostorii care câştigă sume fabuloase din mila trecătorilor. Bani cu duiumul la Alba Iulia

cerșetor

Există oameni cu probleme care apelează la ajutorul semenilor din jur şi există impostori care joacă „teatru” pentru a „stoarce” bani din mila trecătorilor.

În cea de-a doua categorie se înscrie o femeie din Alva Iulia, care a câştigat o sumă foarte mare, în doar jumătate de oră.

430 lei în 30 minute

Poliţiştii din Alba Iulia au precizat într-o conferință de presă susținută joi, 19 ianuarie, că fenomentul cerșetoriei este unul destul de extins în oraș și că încearcă să îl țină sub control.

Mai mult de atât, aceștia au relatat și câteva cazuri celebre de cerșetori de prin oraș, printre care cel al unei femei care ar fi strâns 430 de lei în jumătate de oră.

La un moment dat, polițiștii locali au ridicat-o pe aceasta, în văzul unor persoane care credeau că femeia are un handicap locomotor. Când au întrebat-o câți bani a făcut, femeia le-a arătat suma de 430 de lei despre care a spus că i-a primit în jumătate de oră, a mai spus Marius Ardeleanu, reprezentant al Poliției Locale Alba Iulia.

La o simplă plimbare prin zonele principale din oraș, turistice sau nu, în unele zile poți număra mai mult de 12 persoane care cerșesc. Fenomenul este unul vechi, iar până acum autoritățile nu au găsit o soluție pentru stopare.

Un bărbat „se dă” drept invalid

Un bărbat din Sebeş face naveta la Alba Iulia ca să cerşească. El folosește o proteză care îi ascunde picioarele, încât să dea impresia că este invalid.

După ce își termină „munca”, acesta se schimbă de haine și se întoarce acasă. Chestionat, omul le-ar fi spus polițiștilor locali că strânge bani ca să-și achiziționeze o mașină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: