Redactia.ro
Home » Monden » Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit. Artistul a făcut dezvăluiri șocante: „Am dat cea mai mare bombă”

Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit. Artistul a făcut dezvăluiri șocante: „Am dat cea mai mare bombă”

GALERIE FOTO (4) Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit

Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit. Este unul dintre cei mai apreciați maneliști din România. În trecut s-a zvonit de nenumărate ori că ar fi căsătorit și că își ascunde soția. Ei bine, Bogdan a spus adevărul în ultimul interviu.

Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit. Artistul a făcut dezvăluiri șocante: „Am dat cea mai mare bombă”

Bogdan de la Ploiești a fost căsătorit. Bogdan de la Ploiești a reușit să le câștige inimile românilor cu talentul său muzical, bucurându-se de o mare comunitate pe rețelele de socializare. Deși își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața lui, sunt detalii pe care artistul nu le-a spus niciodată. Într-un interviu, Bogdan a mărturisit că a fost însurat. Cântărețul a declarat că în 2015 s-a căsătorit, iar totul a pornit de la un joc, cu care se juca alături de prietenii săi.

Cine pierdea primea o provocare, iar Bogdan de la Ploiești a trebuit să se însoare cu una dintre prietenele sale bune. Acesta a acceptat, iar în următoarea zi a fost la Starea Civilă. „Să vă zic eu cum s-a întâmplat. Totul a pornit de la un joc, ne jucam foarte mult și jucam pe provocări foarte serioase, adică la modul ăsta dur, nu cu copilării. Am pierdut și am fost provocat să mă căsătoresc și așa am făcut. Am luat o fată, nu era iubita mea, și m-am însurat, dar nu am stat decât câteva zile. Asta a fost cu căsătoria. Am dat cea mia mare bombă aici, la Antena Stars.”, a spus, în exclusivitate pentru Antena Stars, Bogdan de la Ploiești.

După câteva zile, Bogdan și prietena sa cea mai bună au divorțat. Artistul a declarat că nu avea sentimente pentru fata respectivă. Celebrul cântăreț a precizat că oricând poate demonstra asta pentru că are actele acasă. Mai mult, Bogdan de la Ploiești a spus că părinții săi nu au știut. „Am divorțat după câteva zile, nu mai știu excat cât, dar oricum am actele acasă, nu e o problemă. Pot demonstra oricând. (…) Ai mei nu au știut, nici nu aveam cum să le zic pentru căa fost ceva de scurt timp, fără sentimente. Am divorțat imediat cum s-a putut.(…)”, a mai spus Bogdan de la Ploiești.

 

Ce a spus Bogdan de la Ploiești despre viața sa sentimentală

Bogdan de la Ploiești și Theo Rose au lansat multe piese împreună, iar fanii celor doi și-au dorit ca cei doi să aibă o relație de dragoste. Cu toate astea, cei doi artiști au explicat că între ei doi există doar prietenie. La un moment dat, Bogdan i-a dăruit artistei un cadou special cu 365 de trandafiri roșii însoțiți de un mesaj care i-a pus pe jar pe ineternauți. ” Am făcut 365 de zile de la lansarea piesei – Nu pot fără tine – cu tine, Theo, așa că nu puteam să o las așa. 365 de trandafiri pentru cea mai scumpă fată. Te iubesc, te iubesc, te iubesc”, a spus Bogdan de la Ploiești. Întrebat cine este femeia pe care o are suflet,artistul nu a vrut să ofere prea multe detalii. „Stii ca eu nu vorbesc despre lucrurile astea, de asta exista viata personala.Imi iubesc familia, parintii, frantii. Nu vrem decat sa facem lumea fericita. Cred ca si ei se mandresc cu mine. Am trecut prin greu si bine. Cand eram cel mai necajit, am avut asa ceva ca ma ridic..’. Eu cheltuiesc foarte mult in viata de zi cu zi…Eu am probleme cu fanele mele nebune care sar pe mine. Primesc si bani si bratari…”, a spus în emisiunea lui Adiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: