Redactia.ro
Home » Știri » Bogdan Gigină ar fi împlinit 34 de ani. Mesajul dureros al mamei polițistului mort în coloana oficială a lui Gabriel Oprea

Bogdan Gigină ar fi împlinit 34 de ani. Mesajul dureros al mamei polițistului mort în coloana oficială a lui Gabriel Oprea

Bogdan Gigină ar fi împlinit 34 de ani.

Bogdan Gigină ar fi împlinit 34 de ani. Pe 29 august, polițistul Bogdan Gigină ar fi împlinit 34 de ani. Mama acestuia a postat un mesaj sfâșietor pe rețelel de socializare. Curând, se vor împlinit șase ani de la moartea tragică a polițistului.

Bogdan Gigină ar fi împlinit 34 de ani. Mesajul dureros al mamei polițistului mort în coloana oficială a lui Gabriel Oprea

Bogdan Gigină ar fi împlinit 34 de ani. Pe 20 octombrie 2016, Bogdan Gigină avea să plece dintre noi din cauza unui accident rutier. Făcea parte din coloana oficială a lui Gabriel Oprea, pe atunci vicepremier și ministru de Interne. A primit ordin să accelereze, iar din cauza ploii torențiale, motocicleta pe care se afla Bogdan Gigină a derapat pe marcajul lucios de la trecerea de pietoni și a ajuns într-o groapă adâncă de trei metri, săpată pe mijlocul străzii Știbei Vodă.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru polițistul Bogdan Gigina. Au urmat zeci de procese, anchete, în care inculpații Gabriel Oprea și Petru Mazilu, reprezentatul firmei care efectua lucrările pe carosabil, se cred nevinovați. Așadar, nici după aproape șase ani de la tragedie, nu există un verdict final. Singurii care suferă în continuare sunt părinții lui Bogdan, care-l comemorează an de an. Pe 29 august, Bogdan Gigină ar fi împlinit 34 de ani. Cu ocazia această, mama sa, Carmen Gigină, a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. ”Dragul meu copil din ceruri, ai fi împlinit 34 de ani. Am fost la căsuța ta rece și ți-am adus lumină și flori. Aș fi vrut să stam mai mult să vorbim, dar Dumnezeu a deschis cerul și toate lacrimile au căzut pe pământ. Ne este foarte greu și cumplit de dor de tine, dar tu știi ca moartea nu a putut lua și iubirea noastră pentru tine și nici amintirile pe care tu ni le-ai dăruit în scurta ta viață pe pământ. Mă rog ca Dumnezeu să aducă la tine rugăciunea, lumina și iubirea pe care ți le trimitem. La mulți ani în eternitate! Dumnezeu să te odihnească în lumina fără de sfârșit!”, a postat pe pagina sa de Facebook Carmen Gigină, mama polițistului.

Gabriel Oprea, trimis în judecată

Fostul ministru al Internelor, Gabriel Oprea a fost trimis în judecată de procurorii DNA în mai 2018 pentru ucidere din culpă, în dosarul deschis după moartea polițistului Bogdan Gigină. Potrivid DNA, începând cu preluarea funcției de ministru al Internelor, Oprea a disps cu încălcarea dispozițiilor legale privind însoțirea demnitarilor de către poliția rutieră, însoțirea sa permanentă de către un dispozitiv de poliție rutieră, iar din luna iunie 2015 a dispus ca din acest dispozitiv să facă parte și un polițist rutier motociclist. Așadar, el și-a conferit drepturi neprevăzute de cadrul legal, drepturi a căror exercitare a presupus pnerea unor polițiști rutieri în situații de risc sporit.

Bogdan Gigină avea la acea vreme 28 ani, iar în urma accidentului a suferit o hemoragie cranio-cerebrală, consecință a unui traumatism cranio-cerebral și facial cu fractură craniană, leziuni care i-au cauzat decesul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: