Redactia.ro
Home » Monden » Bogdan Mocanu a ajuns de urgență la spital! Cu ce probleme se confruntă fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”

Bogdan Mocanu a ajuns de urgență la spital! Cu ce probleme se confruntă fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”

GALERIE FOTO (2) Bogdan Mocanu a ajuns de urgență la spital! Cu ce probleme se confruntă fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”

Bogdan Mocanu a ajuns din nou pe mâna medicilor, după ce problemele sale de sănătate i-au dat bătai de cap. Câștigătorul primului sezon al emisiunii ”Puterea Dragostei” a povestit totul!

Bogdan Mocanu a ajuns de urgență la spital! Cu ce probleme se confruntă fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”

Bogdan Mocanu, fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” și cel care a căștigat primul sezon al emisiunii fenomen de la Kanal D, a ajuns din nou pe mâna medicilor. Se știe că acesta are probleme de sănătate încă din copilărie, însă uneori nu poate să-și țină boala sub control așa cum își dorește.

Fostul concurent și-a panicat urmăritorii de pe rețelele de socializare după ce a postat o fotografie de pe patul de spital. Acesta a pus și o descriere reprezentativă: ”Nu-i dimineața perfectă”, părând că a ajuns cu o noapte înainte la spital.

Bogdan Mocanu a ajuns de urgență la spital! Cu ce probleme se confruntă fostul concurent de la ”Puterea Dragostei”

Fanii lui Bogdan Mocanu au reacționat imediat și l-au întrebat pe fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” ce s-a întâmplat și i-au trimis multe mesaje pentru a se asigura că tânărul este bine. Acesta i-a liniștit instant pe urmăritorii lui după ce a postat la InstaStory faptul că este bine și că nu a fost nimic grav. Se pare că boala de care suferă, mai exact diabet, i-a dat bătăi de cap în ultima perioadă și are nevoie de îngrijirile medicilor.

Mai mult, Bogdan Mocanu le-a mulțumit tuturor pentru gândurile bune și le-a dezvăluit internauților că trebuie să rămână în spital, sub supravegherea medicilor pentru câteva zile.

”Mulțumesc mult pentru toate mesajele voastre, sunteți simpatici râu. M-am distrat cu diagnosticele voastre, din fericire nu e nimic mai grav decât diabetul. Motivul pentru care m-am internat, vreo 3-4 zile cât o să mă țină, a trebuit să-mi stabilizez un pic glicemia pentru că în ultima perioada a fost cam nasoală din punctul ăsta de vedere. Să stați cu mine, să nu mă lăsați să mă plictisesc că nu am voie să primesc nici vizite, nu am voie să fac nimic, sunt singur în salonul asta. Urăsc spitalele, mi-am petrecut toată copilăria în spitale și s-ar putea să mai trec pe aici cam toată viața”, a spus Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu a primit cea mai dură lecție de la viață

În cadrul unui interviu, oferit pentru Antena Stars, fostul concuret de la ”Puterea Dragostei” a vorbit despre pasiunea lui, despre schimbarea prin care a trecut, dar a spus și de ce muncește din greu pentru imaginea pe care o afișează în lumina reflectoarelor.

”Contează foarte mult aspectul fizic, căci la prima întâlnire asta vezi și ambalajul vinde. Prima dată m-am apucat de sală la 15 ani când aveam un complex, eram foarte slab, avem toate calitățile, dar nu și mușchi. Acum petrec zilnic câte două ore în sala de sport. Îmi place când intru într-o cameră să se uite toată lumea la mine”, a spus Bogdan Mocanu.

Bogdan Mocanu a declarat că suferă de diabet. Boala l-a învățat cea mai grea lecție și l-a ajutat să își dea seama ce vrea să facă cu viața lui de acum încolo, căci a petrecut destul ca fiind un burlac răzvrătit, iar acum vrea să se pună la casa lui, alături de noua iubită.

”Acum am luat și câteva premii, dar diabetul nu mă lasă să fac chiar tot ce pot, însă am făcut și performață, am luat premii, chiar locul patru pe țară. Dar boala nu mă lasă să am foarte multe kilograme ori să mănânc tot ce trebuie. Dar alții nu au mâini sau picioare și tot fac sportul ăsta, eu de ce nu aș face. Dar diabetul este un lucru bun care mi s-a întâmplat pentru că m-a maturizat și am învățat din greșelile altora, pot progresa, nu vreau să-mi pierd anii tinerii. Cred că viața are alt scop, trebuie să fii într-o evoluție constantă”, a mai adăugat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: