Redactia.ro
Home » Știri » Bona familiei Ceaușescu face dezvăluiri șocante. Ce se întâmpla în serile în care liderul comunist era acasă

Bona familiei Ceaușescu face dezvăluiri șocante. Ce se întâmpla în serile în care liderul comunist era acasă

Bona sotilor ceausescu

De la dispariția soților Ceaușescu apar noi informații despre modul de viață a celor doi. Bona familiei Ceaușescu a făcut mărturisiri uluitoare despre dictatori.

Bona familiei Ceaușescu, dezvăluiri uluitoare despre dictatori

Cuplul Nicolae și Elena Ceaușescu au fost împușcați mortal pe 25 decembrie 1989, iar la aproape 30 de ani de la moartea acestora, bona familiei face dezvăluiri șocante despre modul de viață a acestora.

Cserey Ilona, din Ungaria a fost bona familiei Ceaușescu și a povestit într-un interviu cum se comporta Elena Ceaușescu cu ea și cu angajații ei.

Conform acesteia, Nicolae și Elena Ceaușescu erau persoane amabile și generoase. De asemenea, Elenei nu îi plăcea să dea ordine, așa cum se vehicula despre ea.

Mai mult, prima Doamnă i se adresa bonei cu „te rog”, iar în cazul în care aceasta nu era disponibilă se apuca ea să facă treburile prin casă.

A spus doamna Ceausescu ramai aici, la noi, daca stii sa faci mancare. Era mai bine, totusi, decat sa stam aici, acasa, a fost saracie aici. Acolo era o casa mare, cand m-am dus am stat pe strada Londra, apoi ne-am mutat in strada Herastrau nr. 32„, a declarat Cserey Ilona.

Bona aștepta până Nicolae Ceaușescu termina de mâncat

Deși dictatorii erau atenți cu bona copiilor săi, aceasta trebuia să îi pregătească masa liderului comunist chiar dacă acesta venea târziu. De asemenea, aceasta trebuia să aștepte ca aceasta să termine de mâncat.

Elena Ceausescu venea acasa, se schimba și gătea dacă bucătăreasa era în concediu. Ceaușescu ca om era foarte corect, dar în același timp a cerut disciplină strictă. Trebuia să pun masa chiar dacă el ajungea noaptea acasă. Aşteptam până ce termina să mănânce„, a mai povestit bona.

Cserey avea 15 ani când a ajuns în casa soților Ceaușescu,aceasta lucrând timp de 5 ani, timp în care cei trei copii ai cuplului s-au atașat de ea.

După cinci ani de zile, bona Cserey s-a întors în țara sa natală unde și-a întemeiat o familie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: