Redactia.ro
Home » Sport » Boris Becker ar putea ajunge după gratii!

Boris Becker ar putea ajunge după gratii!

Boris Becker, închisoare

Fostul mare jucător de tenis ar putea ajunge la închisoare. Este acuzat că nu ar fi declarat 1,2 milioane de euro, plus trei proprietăți. Dacă va fi găsit vinovat riscă 7 ani de închisoare.

19 capete de acuzare în acest moment. Este acuzat de evaziune fiscală dar și obstrucționarea justiției. Boris Becker, în vârstă de 52 de ani s-a prezentat pe 24 septembrie la tribunal pentru a da declarații.

„Nevinovat până la proba contrară! Neg acuzațiile aduse. Mă voi apăra cu toate mijloacele legale pe care le am la dispoziție. Eu cred în justiție. Echipa mea de avocați va dovedi nevinovăția mea în acest caz”, a scris Becker pe contul său de socializare.

Boris Becker a avut o avere de peste 100 de milioane de euro, dar investițiile proaste pe care le-a făcut l-au adus în situația de a declara faliment.

A avut o avere impresionantă, dar a ajuns la faliment

Fostul jucător de tenis a început să aibă probleme financiare în urmă cu câțiva ani și a acumulat datorii uriașe. În 2018 s-a decis ca toate trofeele acestuia să fie scoase la licitație. Deși avea o avere de peste 100 de milioane de dolari a ajuns aproape de faliment. Cel mai mult l-a costat divorțul prima soție Barbara în 2001. A urmat pensia alimentară uriașă pe care o plătea fiicei sale și falimentul firmei de managament sportiv. Au urmat și investiții imobiliare total nefericite.
Germanul care a fost impresariat de Ion Țiriac a câștigat 6 titluri de Grand Slam în carieră: de trei ori Wimbledon, de două ori Australian Open și o dată US Open. Primul dintre acestea l-a luat când avea 17 ani. A mai câștigat în carieră și 13 titluri Masters plus o medalie olimpică de aur la dublu.

Etichete: