Redactia.ro
Home » Monden » Brianna Caradja, replică acidă pentru Irinel Columbeanu: „Te-ai gândit că am doi copii când ai scris cartea?”

Brianna Caradja, replică acidă pentru Irinel Columbeanu: „Te-ai gândit că am doi copii când ai scris cartea?”

Brianna Caradja, replică acidă pentru Irinel Columbeanu

Brianna Caradja, replică acidă pentru Irinel Columbeanu. Fostul milionar și-a lansat ieri primul volum dintr-o trilogie, ținându-și promisiunea de a-și invita și fostele iubite. Brianna Caradja și Romanița Iovan au fost cele care au onorat invitația lui Irinel Columbeanu. Ce replică i-a dat Brianna fostului iubit?

Brianna Caradja, replică acidă pentru Irinel Columbeanu: „Te-ai gândit că am doi copii când ai scris cartea?”

Brianna Caradja, replică acidă pentru Irinel Columbeanu. Așa cum a promis,Irinel Columbeanu și-a invitat fostele iubite pentru a participa la lansarea cărții sale. Cele care s-au prezentat la eveniment au fost Romanița Iovan și Brianna Caradja. Cele două au fost alături de fostul milionar pentru a-l susține în acest proiect. Cu toate astea, Brianna nu a ezitat să aibă un discurs absolut fantastic.

În timp ce Romanița a preferat să fie o prezență discretă, prințesa a avut o replică acidă pentru Irinel Columbeanu. Cei doi vorbeau în fața invitaților, iar Brianna i-a adresat o întrebare surprinzătoare lui Columbeanu, având în vedere că acesta a scris și despre relația lor în carte.„Te-ai gândit că am doi copii când ai scris cartea asta? Adică ai avut grijă ce zici acolo?!”, l-a întrebat, în spirit de glumă, Brianna Cardja pe fostul partener, care a avut un răspuns afirmativ.

Brianna Cardja a lăsat deoparte glumele și a ținut un discurs în fața invitaților despre cum îl vedea ea pe Irinel Columbeanu. Discursul a fost emoționant, iar Prințesa a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului partener.
Iri ca om și Iri pe care îl cunoașteți din presă sunt două persoane foarte diferite. E un personaj foarte profund, foarte complex, este cineva care știe să trăiască, cineva care știe să se bucure de moment. Iri pe care l-am cunoscut este cineva care știe să se bucure de lucruri mărunte, care știe să râdă din toate, drept pentru care și astăzi, după atâția ani, sunt alături de el cu cel mai mare drag”, a spus vedeta la adresa autorului.

Romanița Iovan, dezvăluiri despre relația cu Irinel Columbeanu

Romanița Iovan și Irinel Columbeanu au fost împreună în urmă cu 25 de ani. În urmă cu ceva timp, creatoarea de modă a vorbit despre povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de fostul afacerist. Cei doi s-au cunoscut înainte de Revoluție. Designerul era manechin, în timp de Irinel se învârtea în cercuri bune datorită tatălui său. Romania Iovan avea să fie prima iubită celebră a lui Columbeanu. Povestea lor de dragoste s-a consumat departe de ochii lumii, iubindu-se vreme de 10 ani. Relația lor s-a terminat în 1996, transformându-se în una de prietenie. Romanița are numai cuvinte de laudă la adresa lui Irinel Columbeanu.

„Relația noastră a fost foarte frumoasă și s-a transformat într-o relație foarte frumoasă de prietenie care durează și acum, în zilele noastre. Am fost alături de el oricând și oricum.Și el la fel, indiferent prin ce am trecut fiecare. Pot spune că, de multe ori, relația de prietenie este mult mai frumoasă decât o relație de iubire”, a declarat Romanița Iovan, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: