Redactia.ro
Home » Monden » Brigitte Sfăt a trecut la munca de jos. Soții Pastramă muncesc cu drag pentru afacerile lor

Brigitte Sfăt a trecut la munca de jos. Soții Pastramă muncesc cu drag pentru afacerile lor

GALERIE FOTO (3) Brigitte Sfăt a trecut la munca de jos.

Brigitte Sfăt a trecut la munca de jos. Ține foarte mult la afacerile ei și își dorește ca acestea să aibă succes, așa că a trecut chiar ea la muncă. Spre surprinderea tuturor, Brigitte Sfăt a pus mâna pe mătură și a făcut ordine pe șantier.

Brigitte Sfăt a trecut la munca de jos. Soții Pastramă muncesc cu drag pentru afacerile lor

Brigitte Sfăt a trecut la munca de jos. S-a făcut remarcată odată cu mariajul pe care l-a avut cu Ilie Năstase, dar și în urma scandalurilor pe care le-a făcut în public. După ce a divorțat de fostul tenismen, Brigitte și-a găsit fericirea în brațele lui Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma. Ulterior, cei doi s-au căsătorit, iar acum conduc amândoi mai multe afaceri.

În noul sezon al emisiunii de familie, soții Pastramă au lăsat deoparte viața de lux și au trecut la munca de jos. Cei care sunt patroni știu că banii nu se fac ușor, ci este nevoie de o implicare totală. Supărată pe muncitori, Brigitte, îmbrăcată într-o rochie mini scumpă, a luat mătura și a început să curețe curtea localului ei. Nu i-a făcut plăcere, dar a fost nevoită să facă acest lucru pentru că le dăduse liber persoanelor de la curățenie, dar și pentru că muncitorii de pe șantier nu sunt deloc ordonați. ”Fac eu curățenie dacă le-am dat liber femeilor, dar e bătaie de joc, nu mai suport, urăsc să fac curat după alții. N-am venit pregătită pentru așa ceva, dar ce să fac… Am zis că vin doar să supraveghez, dar acum în haine bune mătur, dar ce să mai comentez că doar fac pentru mine. Asta e, nu-i problemă, e de muncă. Dar avem scrumiere, nu trebuie să mai arunce țigări pe jos, că eu le mătur, nu altcineva. Nu e ok, acasă la ei nu le aruncă pe jos. M-am săturat! Dacă știam aduceam fete care să facă, dar n-am știut, așa că muncesc eu. Mama ei de treabă…”, a spus Brigitte Pastramă, la Antena Stars.

Florin Pastramă a sărit în ajutorul soției sale

Imediat cum a văzut că soția sa face treabă singură, Florin Pastramă a sărit să o ajute. Acesta a făcut ture cu roaba plină cu deșeuri, dar și-a lăudat partenera de viață. ”Muncitorii au lăsat sticle, pachete de țigări, era o mizerie de nedescris. Așa că Brigitte a zis să facem noi, când e de dat cu mătura, ea e prima. A măturat tot, deși era îmbrăcată, nu mai zic în ce sume. Nu e normal, dar împreună le facem pe toate”, a declarat și soțul ei, în emisiunea ”Brigitte și Florin Pastramă – Șantier în lucru”.

Deși cei doi au avut multe scandaluri, Florin și Brigitte s-au împăcat de fiecare dată și au reușit să treacă peste toate problemele. Se pare că subiectul principal care intervine între cei doi are legătura cu familia acestuia. În cadrul emisiunii, bruneta a declarat că se află la cuțite cu familia lui Florin Pastramă. „Ei fiind de etnie rromă, ei au impresia că eu îl lovesc în orgoliu pe el. Dar fiecare mai exagerează puțin, ăsta este hazul nostru. Eu mi-am asumat asta, știam că o să fiu văzută așa. Dar și lui îi place, că dacă nu îi plăcea, îmi zicea să ne oprim.Mama lui i-a spus că indiferent de ce se întâmplă, el să nu ia absolut nimic de la mine”, a declarat Brigitte Sfăt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: