Redactia.ro
Home » Monden » Britney Spears şi Madonna, din nou „iubite”, după 19 ani. Sărut pasional la nuntă, fix ca la premiile MTV (VIDEO)

Britney Spears şi Madonna, din nou „iubite”, după 19 ani. Sărut pasional la nuntă, fix ca la premiile MTV (VIDEO)

Sunt faimoase, pasionale, frumoase şi bogate. Aşa erau în 2003, aşa sunt şi acum, când s-au regăsit una în braţele celeilalte. Britney Spears şi Madonna au mai îmbătrânit puţin, ce e drept, dar au rămas la fel de controversate şi libertine.

La 19 ani distanţă de la momentul memorabil de la premiile MTV, Britney Spears şi Madonna s-au sărutat din nou. Cele două vedete au recreat momentul pasional în timpul nunţii lui Britney, care a avut loc pe 9 iunie.

Drew Barrymore şi Donatella Versace, martore la scena de amor

Paris Hilton, Selena Gomez, Drew Barrymore, Donatella Versace şi Madonna au fost printre invitaţii de seamă de la căsătoria lui Britney Spears cu Sam Asghari. La eveniment, vedetele nu au ratat ocazia de a se fotografia împreună, însă cea mai aşteptată imagine le are drept protagoniste pe Madonna şi Britney. Cele două cântăreţe se sărută pasional, pe buze.

Madonna a avut și un mesaj pentru prietena ei. „Britney, pari așa de fericită și de îndrăgostită. Tot binele din lume ți-l doresc ție, dar și lui Sam”, a transmis cântăreața.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pop Crave (@popcrave)

Reamintim că, în 2003, Madonna și-a făcut apariția pe scenă într-un tort uriaș, în vreme ce Christina Aguillera și Britney Spears cântau hitul „Like a Virgin”. Madonna a cântat apoi melodia „Hollywood”, iar în timpul performanței aceasta s-a sărutat, pe rând, atât cu Britney Spears, cât și cu Christina Aguillera.

Scandal la nunta lui Britney Spears

Jason Alexander, prieten din copilărie cu Britney Spears şi cu care vedeta a fost căsătorită pentru scurt timp, în 2004 (doar 55 de ore), a pătruns pe proprietatea vedetei, când aceasta tocmai se pregătea de nuntă. Bărbatul a fost rapid arestat de poliţie.

Alexander s-ar fi filmat în direct pe Instagram, unde poate fi văzut spunându-i unui agent de pază că a fost invitat.

„Unde este Britney?”, întreabă el, înainte de a traversa grădina şi de a intra într-un cort roz decorat cu flori, unde se prezintă unor persoane care participau la pregătirile de nuntă.

Aşadar, cu puțin timp înainte ca Britney Spears să se căsătorească, fericitul eveniment a fost întrerupt de fostul ei soţ, Jason Alexander, care a apărut neinvitat la ceremonie.

Britney Spears şi Sam Asghari au păstrat discreţia cu privire la nunta lor. În urma cu o lună, starul pop american a pierdut şi o sarcină.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: