Redactia.ro
Home » Sport » Budescu le-a spus pas echipelor din Liga I! Cu cine semnează!

Budescu le-a spus pas echipelor din Liga I! Cu cine semnează!

Budescu le-a spus pas echipelor din Liga I! Cu cine semnează!

Constantin Budescu le-a spus pas echipelor din Liga I. Nu are de gând să semneze nici cu Astra, nici cu FCSB. Jucătorul de 30 de ani a decis să accepte oferta turcilor de la Gazişehir Gaziantep, echipă antrenată de Marius Șumudică. Presa din Turcia susţine că fotbalistul va semna dintr-un moment în altul, el fiind dorit la echipă de Șumudică, cel cu care a lucrat și la Astra și Al Shabab.

Oricum turcii sunt dispuşi să plătească o sumă cu mult mai mare decât Astra şi FCSB. După ce a devenit liber de contract, Budescu s-a antrenat cu Astra, ceea ce le-a dat o speranţă giurgiuvenilor. Gigi Becali a recunoscut că a avut discuţii cu jucătorul după ce acesta şi-a reziliat contractul cu Al Shabab. Tot FCSB l-a vândut Constantin Budescu în Arabia Saudită, la vremea respectivă primind 2,5 milioane de euro.

Cine este Constantin Budescu

Budescu a jucat şi pentru FCSB şi pentru Astra. Din februarie 2011 până în 2016 a jucat pentru giurgiuveni. Apoi a fost vândut în China la Dalian Yifang. În acelaşi an revine în Liga I, tot la Astra, apoi este nevoit să plece din nou în Asia. Revine la Astra, iar în 2017 semnează cu echipa lui Gigi Becali care plăteşte 750.000 de euro. În acest moment cota de piață a jucătorului este de 4 milioane de euro.

Probleme cu echipa saudită

Constantin Budescu şi-a reziliat unilateral contractul cu Al Shabab. Touşi arabii au decis să-l dea în judecată la FIFA. Oficialii clubului au dorit ca jucătorul să se antreneze separat, aparent fără motiv. Mai mult în urmă cu o săptămână a primit şi o amendă. În aceste condiţii a ales să părăsească clubul, iar impresarul său a anunţat că şi-a reziliat unilateral contractul.

Citeşte şi : Mihai Bălașa a semnat cu U Craiova! A fost prezentat în miezul nopții

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: