Redactia.ro

Bunicul Luizei Melencu a primit un mesaj de pe telefonul nepoatei. Trăiește?!

Melencu

Bunicul Luizei Melencu susține că în noaptea de vineri spre sâmbătă a primit un mesaj automat de pe numărul fetei, care l-a notificat că poate fi apelat. Notificarea vine după ce cartela este închisă, apoi reactivată.

„Acum pot fi contactat pe telefon (mesajul pe care l-a primit bunicul Luizei, n.r.). O lună de zile a dispărut chestia asta. Azi-noapte, la ora 02.20, a mai apărut un mesaj: „Acum pot fi contactată”. Am dat telefon acolo… Am impresia ca telefonul Luizei este la cineva”, a spus bunicul Luizei, potrivit Mediafax.

Notificarea este valabilă în cazul unor rețele de telefonie mobilă și vine după ce un telefon este închis sau în afara ariei de acoperire, apoi reactivat.

Mama Luizei Melencu a primit, la rândul ei, joi dimineață, un telefon de la o colegă de școală a fiicei sale care a observat că, în noaptea de miercuri spre joi, fata a ieșit de pe grupul de WhatsApp al colegilor de clasă puțin după miezul nopții. Informația a fost transmisă și anchetatorilor.

INML n-a identificat nimic de pe oasele găsite în pădure

Declarațiile bunicului Luizei Melencu intervin în condițiile în care raportul preliminar al INML asupra unei părți a probelor umane găsite într-o pădure – despre care se credea că aparțin Luizei Melencu – a arătat că acestea erau mult prea calcinate pentru a putea stabili cui aparține ADN-ul.

Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că a procedat la fel ca în cazul Alexandrei Măceșanu și în cazul Luizei Melencu, tânăra dispărută la Caracal în aprilie. El ar fi ucis-o, apoi ar fi ars-o și ar fi aruncat cenușa și alte rămășițe într-o pădure din apropierea casei.

Anchetatorii au găsit, într-adevăr, diverse probe în respectiva pădure, dar raportul preliminar efectuat de Institutul de Medicină Legală nu a ajuns la o concluzie.

DIICOT a cerut INML să continue testele în cazul tuturor probelor prelevate, inclusiv asupra unor dinți.

Loading...