Redactia.ro
Home » Monden » Busu, probleme cu greutatea. Prezentatorul meteo vrea să slăbească

Busu, probleme cu greutatea. Prezentatorul meteo vrea să slăbească

Florin Busuioc

Îndrăgitul prezentator de meteo de la Protv, Busu, vrea să slăbească. În ultima vreme, el a acumulat câteva kilograme în plus de care vrea să scape. Busu a dezvăluit motivul pentru care s-a îngrășat, dar și ce crede că-l va ajuta să revină la o greutate normală.

Busu, probleme cu greutatea

Florin Busuioc sau Busu de la meteo după cum îl știm cu toții a acumulat, în ultima vreme, 20 de kilograme în plus. Prezentatorul de la Protv vrea să slăbească acum și a dezvăluit cum a ajuns să cântărească, în momentul de față, 104 kilograme. Totodată, Busu a mărturisti și ce crede că-l va ajuta să revină la o greutate normală.

Busu a spus într-un interviu că vinovat de greutatea pe care o are în prezent este un film pe care l-a făcu, în luna august, în Munții Apuseni. Cum acolo mâncarea este bună, Busu a precizat că nu s-a dat în lături și a gustat din preparatele tradiționale. Atunci, avea chiar 106 kg, dar, între timp, prezentatorul meteo a slăbit 2 kg.

”E de vină filmul pe care l-am făcut cu Sandu Pop, Alin Panc, Lora, în Munții Apuseni, unde am mâncat foarte mult, pentru că se face o mâncare senzațională, cam grasă, e adevărat. Se gătește genial acolo și nu m-am putut abține. Ajunsesem la 106 kg, am mai slăbit două kg între timp. Asta se întâmpla în august”, a povestit Florin Busuioc, pentru Click!

La ce greutate vrea Busu să ajungă și cum

Busu vrea să slăbească destul de mult. Deși recunoaște că îi va fi greu, este hotărât să ajungă la 85 de kilograme. Pentru a atinge acest prag, prezentatorul meteo crede prin mișcare constantă și dietă echilibrată, va reuși.

”Încerc să ajung la o greutate mai mică, pe la 85 kg, asta e destul de greu, dar o să fac tot efortul să ajung acolo’, a completat el. ‘Cel mai bine mă simțeam pe vremea când mergeam la teatru și făceam foarte multă mișcare înainte de repetiții și în timpul repetițiilor. Aveam aproximativ 40 de minute de încălzire, de stretching, de mobilitate, era foarte bine pe vremea aceea, când făceam asta. Îmi dau seama că exercițiile fizice sunt fabuloase atunci când vrei să-ți menții greutatea sub control. Eu n-am mai făcut asta, mai merg pe jos, dar nu suficient. Și dieta are o importanță foarte mare. Eu cred că e un echilibru. O dietă susținută de mișcare cred că e „rețeta’ care te poate duce acolo unde trebuie”, a mai explicat Florin Busuioc pentru Click.ro

Cum arată Florin Busuioc după ce s-a îngrășat 20 de kilograme. Cu ce dietă vrea sa dea kilogramele jos

Foto: Busu cu fiicele lui

În ceea ce privește alimentația actorului, este una normală și gătită acasă.

”Eu gătesc, în general, dar nu fac lucruri foarte complicate. Fac șnițele, nuggets de pui, somon, tagliatelle cu somon, conopidă souffle, cartofi copți. Nu sunt genul care să se apuce de bucătăreală complicată, dar lucruri basic mai fac”, a mai precizat Busu.

În urmă cu o lună, lui Florin Busuioc i s-a făcut rău pe scena unui spectacol la care participa, iar în urmă cu doi ani a fost la un pas de moarte, din cauza unui infarct. Colegii lui de la Protv au fost îngrijorați cu privire la starea de sănătate. Din acel moment, Busu a renunțat și la un viciu mai vechi, fumatul. De asemenea, Busu este și un om modest. Paparazzi l-au surprins cum pleca cu tramvaiul de la muncă.

Sursa:Click.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: