Redactia.ro
Home » Monden » Florin Busuioc, din nou față-n față cu moartea! Ce a pățit îndrăgitul prezentator

Florin Busuioc, din nou față-n față cu moartea! Ce a pățit îndrăgitul prezentator

Florin Busuioc, din nou față-n față cu moartea

Florin Busuioc, celebrul prezentator, a fost din nou la un pas de moarte. Acesta se afla la filmările filmului ”Pup-o, mă! 2: Mireasă nebună!”. Pelicula va fi lansată la 4 aprilie 2021.

Florin Busuioc, din nou față-n față cu moartea

Florin Busuioc, cunoscut drept ”Busu”, a fost la un pas de moarte atunci când filma o secvență din filmul ”Pup-o mă!2”. Actorul i-a ținut locul lui Bebe Cotimanis, care filma în aceeaşi perioadă pentru serialul ”Vlad”. Potrivit actorilor care au fost martori, Busu a fost cât pe ce să fie omorât de un prun.

”Ne pregăteam fie pentru o nouă zi sau pentru o nouă scenă. Nu mai reţin. Ceea ce ştiu e că Florin Busuioc se afla pe un ATV oferit pe bază de contract de unul dintre sponsorii filmului, a cărui imagine nu mai trebuie să apară în peliculă. Busu, colegul nostru, a avut inspiraţia nefericită de a-l porni. Cert e că nărăvaşul ăla, care e foarte greu de strunit chiar şi pentru cei care ştiu cum să se comporte cu el, nu l-a suportat foarte tare în şa şi, la prima colină, l-a aruncat într-un prun. Ştiind problemele cu care se confruntase Florin am înlemnit cu toţii. Am alergat către copac, unde am constatat că eroul nostru nu păţise nimic grav, cu excepţia unei spaime teribile. Nu m-am putut abţine şi i-am zis-o: .Am râs, dar nu prea era râsul nostru‘‘, a povestit peripeţia Văru‘ Săndel pentru impact.ro.

La filmări a participat și Lora

Potrivit sursei citate, și interpreta princiapală, solista Lora, le-a dat câteva palpitații actorilor de pe platou.

”Ei bine, Lora, adică eroina principală Velvet, fugită de la propria nuntă din motive pe care o să le aflaţi după ce vedeţi filmul, trebuia să tragă nişte secvenţe. Lora în sus, Lora în jos, nimic. Am răscolit toată stâna aceea, construită de noi, dar nici picior de Lora. Peste câteva ore apărea şi dumneai, ciufulită toată. Se băgase într-un cojoc de cioban, de acela original, miţos, şi dormise ca în sânul lui Avraam. Când ne-a povestit tărăşenia am râs cu toţii, ca nişte copii”, a adăugat Văru‘ Săndel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: