Redactia.ro
Home » Monden » Cabiria, fiica cea mare a Maiei Morgenstern, despre relația cu mama ei: ”A înflorit, parcă!”

Cabiria, fiica cea mare a Maiei Morgenstern, despre relația cu mama ei: ”A înflorit, parcă!”

Cum se înțelege Maia Morgenstern cu fiica ei

Eva Leea Cabiria, fiica cea mare a actriței Maia Morgenstern, din relația neoficializată cu actorul András István Demeter, îi calcă pe urme mamei sale. Cabiria a terminat Actoria la Cluj, de curând, și a început să joace în diferite piese de teatru. De când își ia și mai în serios rolul de actor, relația cu mama ei a devenit și mai specială, spune tânăra.

Cabiria, fiica cea mare a Maiei Morgenstern, despre relația cu mama ei: ”A înflorit, parcă!”

Eva Leea Cabiria, una dintre cele două fiice ale Maiei Morgenstern, are 21 de ani și a absolvit Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj. În cadrul unui interviu acordat de curând, Cabiria a mărturisit că pasiunea pentru teatru i-a apărut în liceu. Asta datorită profesoarei sale de engleză, care i-a observat talentul actoricesc.

Maia Morgenstern, mai fericită ca niciodată! Fiica ei a luat nota 10 la matematică! Ce note a luat la Bacalaureat | Vedete | Avantaje.ro - De 20 de ani pretuieste femei ca tine

Foto: Maia Morgenstern si fiica sa, Cabiria

”Am crescut prin teatre, e adevărat, dar pasiunea mea s-a născut mult mai târziu. Una dintre profesoarele mele de engleză din liceu coordona trupa de teatru a liceului și m-a îndemnat să aplic și eu. Mai în glumă, mai în serios, am decis s-o fac. În ultimul moment. Uneori, chiar mă mir că am intrat. Pe-atunci aveam cu totul altă viziune în legătură cu viitorul meu, eram un matematician în devenire și-mi plăcea foarte mult, nu acordam cine știe ce atenție teatrului. Și-apoi, odată intrată, m-am îndrăgostit așa… pe loc.De scenă, de repetiții, de public, de adrenalină și de un băiat… Nu mai știu care a fost ordinea. În orice caz, privit din exterior, probabil că influența mamei în toată povestea asta a fost una indirectă, practic doar un factor care a determinat insistența profesoarei, pentru care sunt atât de recunoscătoare, ca să dau audiția”, a spus Cabiria pentru impact.ro

Tânăra a mai precizat că actrița Maia Morgenstern o susține în ceea ce face și că relația dintre ele s-a închegat de când ambele urmează același drum.

„Mama mă susține parcă din ce în ce mai mult pe măsură ce trece timpul. Relația noastră a înflorit, parcă, de când am început să pășesc în domeniu. Discuțiile noastre sunt altfel, deschiderea noastră una față de cealaltă e alta. Probabil că așa ar fi fost oricum, probabil că legătura noastră s-ar fi strâns odată cu maturizarea mea, dar faptul că acum împărțim același Univers sau, în orice caz, un procentaj mai mare din el, a ajutat mult în ceea ce privește comunicarea dintre noi”, a mai spus fiica actriței pentru aceeași sursă menționată anterior.

Maia Morgenstern, mesaj emoționant pentru fiica ei. Isadora a împlinit 18 ani: „De acum înainte, mă voi sprijini eu de brațul tău” | Spectacola.ro

Foto: Maia Morgenstern si fiica sa, Cabiria

Câți copii are actrița Maia Morgenstern

Maia Morgenstern are trei copii din relații diferite: Tudor Aaron Istodor, din căsătoria cu Claudiu Istodor, Eva Leea Cabiria, din relație neoficializată cu actorul András István Demeter, și Ana Isadora, din căsătoria cu medicul Dumitru Băltățeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: