Redactia.ro
Home » Știri » Câinii de pe stradă au atacat din nou! O femeie a ajuns în stare gravă la spital: ”Am auzit nişte ţipete!”

Câinii de pe stradă au atacat din nou! O femeie a ajuns în stare gravă la spital: ”Am auzit nişte ţipete!”

Câinii de pe stradă au atacat din nou! O femeie a ajuns în stare gravă la spital: ”Am auzit nişte ţipete!”

Fenomenul câinilor maidanezi continuă să fie o problemă! Animalele fără stăpân de pe străzi provoacă victime, iar un alt caz a fost înregistrat la noi în țară! O femeie din Galați a fost agresată de către o haită, după care a ajuns de urgență la spital, cu răni grave.

O altă femeie a fost victima câinilor de pe stradă

Câinii fără stăpân au devenit o problemă reală în România și tot mai multe astfel de cazuri sunt înregistrate. O altă femeie de la noi din țară a fost sfâșiată de câinii fără stăpân și a ajuns de urgență la spital. Totul a avut loc în Galați și, din fericire, femeia nu a fost ucisă, dar a suferit răni grave și medicii au făcut eforturi mari să o salveze.

Femeia în vârstă de 57 de ani a ieșit la cules de urzici și ciuperci într-o zonă din Galați, unde a fost surprinsă de mai mulți maidanezi. Norocul ei a fost că cineva trecea prin zonă și a intervenit, deși fusese deja atacată. Bărbatul a sărit să o salveze și a suferit și el câteva mușcături la mâini și picioare.

”Din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Galați au stabilit faptul că o femeie, de 57 de ani, domiciliată în Vânători, în timp ce aduna urzici pe un teren agricol, de la marginea localității de domiciliu, a fost atacată de mai mulți câini vagabonzi. Un bărbat, de 44 de ani, domiciliat în municipiul Galați, a auzit țipetele de ajutor ale femeii și a sărit în ajutorul acesteia. A reușit să înlăture pericolul și să oprească acțiunea câinilor, punându-i pe fugă, însă, a fost mușcat, la rândul său, la nivelul membrelor inferioare și superioare.”, a transmis IPJ Galați.

Cele două persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, iar femeia a rămas internată, pentru că a suferit răni grave.

Țipetele au salvat-o pe femeie

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, iar poliția face investigații. La fața locului au ajuns polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, însoțiți de reprezentanții unei asociații de profil, încercând să prindă animalele fără stăpân.

Bărbatul spune că a auzit țipetele femeii și nu a mai stat pe gânduri. A mers imediat la ea să o salveze, unde a fost atacat și el. A făcut tot posibilul pentru a o salva și imediat a sunat după ajutor.

”Am auzit nişte ţipete şi atâta. M-am dus, am făcut şi eu ce am putut să fac. Totul s-a întâmplat foarte repede.”, a spus bărbatul, potrivit Observatornews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: