Redactia.ro
Home » Sport » „Câinii” și-au luat revanșa! Dinamo – FCSB 1-0, în Cupa României

„Câinii” și-au luat revanșa! Dinamo – FCSB 1-0, în Cupa României

victorie Dinamo, Dinamo, FCSB, Cupa Romaniei,

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins-o pe marea rivală FCSB.

„Au fost prime când era Borcea, când erau alți conducători. În momentul ăsta nu avem primă și chiar nu avem nevoie. Avem problemele noastre zi de zi. Nu ne mai gândim la bonusuri, iar la un meci cu FCSB nu-și avea rostul”, a declarat antrenorul lui Dinamo, „Jerry” Gane.

Dinamo a dat lovitura în minutul 55 al întâlnirii. Atacantul slovac, Adam Nemec a fost cel care a marcat golul victoriei. Echipa lui Gigi Becali a încercat egalarea, iar Coman, Vukusic și Oaidă au ratat ocazii importante. Astfel, FCSB, deținătoarea trofeului a fost eliminată, iar câinii ajung în sferturile de finală ale competiției.

”O înfrângere dureroasă, este al doilea meci în care nu marcăm, al doilea meci în care luăm gol din fază fixă (n.r. după 0-1 cu Cliceni). Sunt dezamăgit. Trebuie să ne dea de gândit. Toți jucătorii care fac parte din lot, din moment ce sunt aici, înseamnă că au o valoare și trebuie s-o demonstreze. Eu nu cred că este normal la nivelul ăsta să luăm gol din faze fixe, care, iată, decid meciul. Aștept mai mult de la toți jucătorii ”, a declarat Toni Petrea, antrenorul celor de la FCSB.

În sferturile de finală ale Cupei României s-au mai calificat Dunărea Călărași, Petrolul, Chindia Târgoviște și Universitatea Cluj.

Teste anti-doping la pauza meciului

La pauza meciului dintre Dinamo și FCSB au fost efectuate 6 teste anti-doping. Câte trei de fiecare parte. În urmă cu o săptămână când cele două rivale au jucat în campionat, suporterii acționari ai dinamoviștilor au cerut efectuarea de teste, susținând că ar exista suspiciuni că jucătorii lui Toni Petrea ar apela la practice interzise.

„Ar fi frumos să câștigăm Cupa. Va fi mereu unul dintre obiective. Am reușit să eliminăm două echipe puternice, Viitorul și FCSB. Așteptăm următorul rival. Avem un moral bun acum și pentru meciurile din Liga 1. Trebuie să fim foarte atenți. Cupa e diferită și vedeți ce se întâmplă dacă nu iei meciurile în serios”, a mai spus antrenorul dinamoviștilor.

După victoria cu FCSB din Cupa României, pentru Dinamo urmează meciul cu Sepsi, din Liga 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: