Redactia.ro
Home » Sport » Mircea Rednic a împiedicat-o pe marea rivală, FCSB

Mircea Rednic a împiedicat-o pe marea rivală, FCSB

FCSB, Viitorul, Liga I, remiza

FCSB a reușit doar o remiză pe terenul celor de la Viitorul, scor 2-2. Meciul a fost de departe cel mai disputat din această etapă. A avut de toate, două penalty-uri acordate, unul neacordat, un autogol și un gol anulat.

FCSB rămâne pe primul loc în Liga I, la un punct de campioana CFR Cluj. Liderul a tratat cu mare lejeritate faza ofensivă și în final a plătit. La pauză gazdele au intrat la cabine în avantaj, scor 1-0. Florinel Coman, Iulian Cristea, Florin Tănase, Dennis Man sau Octavian Popescu s-au jucat cu ocaziile, iar în final așa cum se spune fotbalul te pedepsește. La finalul partidei, Mircea Rednic a fost ironic la adresa adversarei sale.

„Ținând cont că am jucat cu FCSB, pot spune că e un punct bun. Asta este situația, a plecat Gabi Iancu, Ghiță a fost suspendat, dar Mladen și Dobrosavlevici au jucat foarte bine. În a doua repriză a intrat fratele lui Istvan (râde), dar nu contează, nu mai vorbim despre arbitraj. Păcat că n-am început bine repriza a doua, am greșit multe pase. Am luat un punct, orice punct e important. Nu e vorba de presiune, dar aici mereu se dorește performanța. Se muncește, nu se schimbă antrenorul dacă lucrurile merg bine”, a spus Mircea Rednic, după remiza cu FCSB.

Toni Petrea așteaptă întăriri

Antrenorul celor de la FCSB a declarat că ar mai avea nevoie de întăriri. Un atacant central, dar deocamdată nu a găsit niciun fotbalist pe care să-l aducă.

”Am început jocul bine, dar n-am reușit să marcăm, apoi a venit acel gol din penalty. Am reușit să revenim, însă am fost egalați și pe final n-am mai reușit să marcăm. E un punct câștigat, pentru mine e deja istorie meciul ăsta. Mă gândesc doar la cum să fac să recuperez jucătorii pentru următorul meci.
Nu vreau să comentez arbitrajul. Eu zic că am controlat jocul, din păcate n-am reușit să marcăm mai mult. Pe undeva, probabil că rezultatul este echitabil.
Normal că n-aș spune nu unui atacant central, dar să vedem dacă putem să materializăm ceva. Momentan nu am găsit ceva care să se potrivească”, a declarat Toni Petrea.

După egalul de la Ovidiu, FCSB a rămas lider în Liga 1, dar diferența față de CFR Cluj, este de doar un punct. Etapa următoare, echipa lui Toni Petrea va întâlni FC Voluntari.

Etichete: