Redactia.ro
Home » Stil de viață » Calendar ortodox 24 iulie 2022. Duminică, sărbătoare importantă. Această Sfântă a fost întemniţată şi înfometată

Calendar ortodox 24 iulie 2022. Duminică, sărbătoare importantă. Această Sfântă a fost întemniţată şi înfometată

GALERIE FOTO (2)

Duminică, 24 iulie 2022, creştin ortodocşii o prăznuiesc pe Sfânta Hristina. Ea provenea din cetatea Tirului. Ea era fiica unui comandant de osti pe care il chema Urban.

În perioada în care Sfânta Hristina a ajuns la vârsta de doisprezece ani, aceasta a fost închisă într-un turn de către tatăl său, cu motivul că ar dori să o ferească de ochii mulțimii, aceasta fiind o tânără foarte frumoasă.

A vrut s-o închidă până la majorat

Tatăl său își dorea să o țină închisă, până în momentul în care Sfânta Hristina împlinea vârsta majoratului. Sfânta Hristina considera pe bună dreptate că acei idoli nu sunt adevăratul Dumnezeu ci făcuți de oameni, cazu in genunchi si începu sa se roage la Dumnezeu.

Uitându-se pe geam văzu cerul iar din fapturi înțelesese mesajul Creatorului.Astfel, Hristina distrusese toți idolii pe care tatăl sau îi avea, iar bunurile le-a împărțit celor nevoiași si bătuți de soarta.

Sfânta Hristina a murit de sabie

După ceva vreme, Iulian îi ia locul lui Dion, și de asemenea, o supune pe muceniță la foarte multe chinuri. Si fiind lovita Sfanta Mucenita Hristina de slujitorii acestuia cu sulite, isi da sufletul in mainile Domnului, primind astfel cununa muceniciei.

Toate aceste suferințe ale sale nu au încetat nici măcar după moartea tatălui său, din cauza faptului că succesorul acestuia a torturat-o mult mai rău, ajungând ca în cele din urmă să primească moartea prin sabie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: