Redactia.ro
Home » Monden » Când apare alături de mama sa, toți cred că e iubitul ei. Tânărul s-a transformat peste noapte

Când apare alături de mama sa, toți cred că e iubitul ei. Tânărul s-a transformat peste noapte

GALERIE FOTO (2)

La cei 16 ani, fiul Mihaelei Rădulescu s-a transformat într-un adevărat cavaler, care topește inimile tuturor domnișoarelor. Drept urmare, de multe ori se întâmplă ca să fie confundat cu iubitul mamei sale. Ayan Schwartzenberg este mândria mamei sale, care nu ratează nicio ocazie de a se lăuda cu el pe rețelele de socializare.

Ayan Schwartzenberg, mândria Mihaelei Rădulescu

Mihaela Rădulescu nu ezită o clipă a se bucura de fiul ei, Ayan Schwartzenberg. O dovedesc postările de pe Instagram, în care vedeta se laudă cu el. Într-una dintre postările recente, ea spune că îi e dor să meargă la cină cu băiatul ei, iar Ayan pare un bărbat în toată firea în fotografie.

Ayan Schwartzenberg este un adolescent model

Ayan urmează cursurile unui liceu din Monte Carlo, Monaco, iar după terminarea acestuia are de gând să meargă la o universitate renumită, dintre opțiunile acestuia făcând parte Harvard, Yale sau Stanford. Acest lucru nu poate fi decât un alt motiv de mândrie pentru Mihaela Rădulescu. În plus, tânărul este implicat într-o mulțime de activități. De exemplu, la începutul acestui an, Ayan a reprezentat Republica Franceză într-un program al Universității Yale, unde a susținut o dezbatere despre substanțele interzise consumate de tineri și urmările pe care le implică.

Mihaela Rădulescu, despre fiul său: „Am această problemă cu el”

Diva de Monaco are însă, totuși o nemulțumire la adresa fiului său și anume aceea că refuză să mai vorbească limba română, dat fiind faptul că acesta trăiește de ani buni într-o țară în care se vorbește franceză, potrivit impact.ro

„Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză”, a declarat Mihaela Rădulescu.

De asemenea, Mihaela Rădulescu a mai mărturisit într-un interviu mai vechi că și-ar fi dorit să-i ofere lui Ayan un frățior sau o surioară. Diva spune că s-a gândit inclusiv la adopție, după ce a încercat fără succes să mai rămână o dată însărcinată.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul și bun”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: