Redactia.ro
Home » TV » Când apare sezonul 5 al serialului Netflix La Casa del Papel

Când apare sezonul 5 al serialului Netflix La Casa del Papel

Casa del Papel

Serialul „La Casa del Papel” a produs o isterie la nivel global, toate sezoanele acestuia fiind urmărite de milioane de oameni de pe tot mapamondul. Iată când te vei putea uita la sezonul cu numărul cinci, care este posibil să fie și ultimul.

Când are loc ultimul sezon din serialul „La Casa del Papel”

Despărțirile sunt mereu grele, iar acest lucru este valabil și în cazul finalurilor de filme. Astfel, scenaristul și regizorul serialului a declarat că s-a gândit un an întreg cum să despartă, în final, gașca ce a făcut „La Casa del Papel” cunoscută.

„Am petrecut aproape un an gândindu-ne cum să despărțim trupa. Cum să-l pui pe profesor pe frânghie. Cum să intri în situații ireversibile pentru multe personaje. Rezultatul este a cincea parte din La Casa de Papel. Războiul atinge nivelurile sale cele mai extreme și sălbatice, dar este, de asemenea, cel mai epic și mai interesant sezon”, a declarat Alex Pina, regizorul și scenaristul serialului.

O dată oficială nu a fost făcută încă publică, în ciuda faptului că fanii așteaptă acest lucru cu sufletul la gură. Cel mai probabil, acesta va fi și ultimul sezon.

„Scriu La Casa de Papel 5. Poate cineva identifică cămașa pe care o port cu care a fost numit Tokyo. Dar nu este așa. De atunci, de fiecare dată când văd o cămașă Tokyo, o cumpăr, dar cea autentică, autentică pe care a purtat-o ​​în ziua botezului său este cea din a doua imagine”, spunea scenaristul pe Instagram, referitor la o imagine în care poartă un tricou cu inscripția „Tokyo”, acesta fiind numele unuia dintre personajele principale.

Desigur că fanii au reacționat imediat când au aflat că show-ul lor favorit va avea o continuare, așa că i-au lăsat diverse comentarii referitoare la scenariu regizorului Alex Pina.

„Aaahhh abia așteaptă matriarhatul! Vă rog să faceți acest lucru cu Lisabona conducând trupa!”, a spus un fan.

Un altul a adăugat: „Vă rog să dați seriei cel mai bun final … și bineînțeles că nunta lui Raquel și Sergio”.

„În cele din urmă, așteptarea se va termina!”, a spus extaziat un fan, în timp ce un altul a mărturisit gândul ce este deja probabil pe buzele tuturor: „Avem nevoie deja de o dată de lansare”.

„La Casa del Papel” a ajuns la final

Totuşi, nici până la acest moment nu se ştie când va avea loc marea lansare, de vină fiind şi pandemia de coronavirus care a dat peste cap planurile multor case de film. Mai mult, unele filme au fost chiar amânate sau cele deja făcute au premierele întârziate.

Cele mai multe personaje care au apărut și până acum în serial vor fi prezente și scenaristul a anunțat că ultimul sezon va avea și două personaje noi. Iată ce declara Alex Pina:

„Încercăm întotdeauna să aducem adversari carismatici, inteligenți și geniali. În acest caz, dintr-un gen de război pur, căutăm și personaje în care inteligența să poată fi ca cea a profesorului”, a declarat aceasta.

Cei doi actori noi ce se vor adăuga grupului sunt Miguel Ángel Silvestre și José Manuel Seda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: