Redactia.ro
Home » Știri » Când ar putea reveni lumea la normalitate. Anunț de ultim moment al președintelui SUA, Joe Biden

Când ar putea reveni lumea la normalitate. Anunț de ultim moment al președintelui SUA, Joe Biden

Joe Biden, despre momentul in care vom scapa de pandemie

Pandemia de coronavirus pare că nu mai are cale de sfârșit în întreaga lume. Mulți oameni se întreabă când vor fi eliminate toate restricțiile și se vor putea bucura de normalitate, ca-n vremurile bune. Președintele SUA, Joe Biden, a dezvăluit, joi, momentul când criza epidemiologică va putea fi ținută sub control.

Când ar putea reveni lumea la normalitate. Anunț de ultim moment al președintelui SUA, Joe Biden

Pandemia de coronavirus afectează tot mai mult omenirea și mulți se întreabă când ar putea dispărea aceasta. Președintele SUA, Joe Biden, a preconizat, joi, în cadrul primei sale vizite de lucru, în afara Washington-ului, când am putea să ne bucurăm, din nou, de libertate, informează Antena 3.

Potrivit spuselor lui Joe Biden, până la Crăciun, lucrurile se vor schimba. Vor fi mai puțini oameni care vor trebui să poarte mască de protecție sau să țină cont de distanțarea socială.

„Cred că până la Crăciun vom fi într-o situaţie foarte diferită de cea din prezent. Într-un an, cred că vor fi mult mai puţini oameni care trebuie să poarte mască sau să de distanţeze social”, a precizat Joe Biden.

Joe Biden nu vrea să dea speranțe false americanilor

De altfel, Joe Biden nu vrea să le creeze americanilor false speranţe despre îmbunătățirea situației pandemiei, având în vedere că nu a fost încheiată etapa de vaccinare și nu a fost atins procentul necesar de 7%5 pentru imunizarea întregii populații . Joe Biden a mai spus că toți cei doresc să le fie administrat serul pentru imunizare o pot face până la finalul lunii iulie. Administrația prezidențială va asigura 600 de milioane de doze, suficiente pentru îndepărtarea virusului, printre oameni.

Preşedintele Joe Biden a vorbit în prima sa vizită de lucru, din afara Washingtonului și despre legea care vizează salvarea economiei, după pandemie. Legea urmează să fie adoptată de Congres în cursul următoarelor săptămâni. Prin aceasta, americanii vor primi un stimulent financiar de 1.400 de dolari , dar vor fi majorate și alocaţiile de şomaj.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: