Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Când au văzut că bărbatul care își comanda în fiecare zi pizza nu a mai dat niciun semn, angajații s-au dus la el acasă. Ce au găsit este de-a dreptul șocant

Când au văzut că bărbatul care își comanda în fiecare zi pizza nu a mai dat niciun semn, angajații s-au dus la el acasă. Ce au găsit este de-a dreptul șocant

GALERIE FOTO (4) Când au văzut că bărbatul care își comanda în fiecare zi pizza nu a mai dat niciun semn, angajații s-au dus la el acasă

Când au văzut că bărbatul care își comanda în fiecare zi pizza nu a mai dat niciun semn, angajații s-au dus la el acasă. Câteodată, un gest care ni se pare neimportant, ne poate salva viața. Este și cazul unui bărbat care a fost salvat de angajații unei pizzeri. Ce s-a întâmplat?

Când au văzut că bărbatul care își comanda în fiecare zi pizza nu a mai dat niciun semn, angajații s-au dus la el acasă. Ce au găsit este de-a dreptul șocant

Când au văzut că bărbatul care își comanda în fiecare zi pizza nu a mai dat niciun semn, angajații s-au dus la el acasă. Relația dintre clienți și vânzători este importantă, iar fiecare trebuie să respecte anumite reguli de bun simț pentru a se crea o legătură normală. Ei bine, de multe ori, clienții fideli rămân întotdeauna importanți pentru vânzători. Este și cazul lui Kirk Alexander, care cumpărat pizza din același loc de aproape 10 ani.

Acesta cumpărat aproape în fiecare seară de mâncare, iar angajații în cunoșteau. TImp de 11 zile, bărbatul nu a mai cumpărat nicio pizza, iar angajații au observat acest lucru. Ulterior, aceștia au decis să îl caute acasă pe Kirk să vadă dacă nu cumva a pățit ceva. Tracey Hamblen, una dintre angajate, a bătut la ușa lui Alexander după miezul nopții, imediat după ce și-a terminat tura, iar bărbatul nu i-a răspuns.

Tracey

Cu toate astea, Tracey a văzut că televizor și lumina era aprinse, așa că a alertat autoritățile. Ulterior, oamenii legii au sosit la fața locului și l-au auzit pe bărbat cum cere ajutor. Kirk era căzut la pământ, având probleme de sănătate grave. Acesta a fost dus la spital de urgență, iar medicii au spus că acesta suferise un infarct, iar datorită angajaților de la pizzerie, Kirk a fost salvat.

Kirk ALexander

A comandat pizza la numărul de urgență

Un băiețel din Statele Unite ale Americii a sunat la numărul de urgențe 911 penteu a le cere polițiștilor o pizza, pentru că îi este foame. Oamenii legii au plecat imediat la adresa dată de copil și, după ce s-au asigurat că totul este bine, au cumpărat pizza pentru acesta. Mai mult, polițiștii au mers personal pentru a livra mâncarea copilului.

Băiețel: Aş dori să-mi aduceţi o pizza, vă rog!
Polițist: Aţi sunat la 911, pot să vorbesc cu mama sau cu tatăl tău? Aţi sunat la poliţie.

În vârstă de cinci ani, Manuel Beshara, se afla cu sora sa mai mare acasă când a sunat la poliție ca să ceară o pizza. Sora acestuia a spus că în momentul în care s-a întors în cameră, Manuel i-a spus că a sunat cineva. . „Credeam că este unul dintre prietenii mei cărora le scrisesem mai devreme, am luat telefonul, m-am uitat la el… 911. Am îngheţat„, a spus aceasta.

Baietelul de cinci ani

Adolescenta le-a explicat autorităților că fratele său a sunat la 911 fără ca ea să știe. Polițiștii i-au explicat băiatului cum și pentru ce se folosește numărul de urgență, după care i-au adus pizza la domiciliu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: