Redactia.ro
Home » Știri » Când este marea finală Asia Express. Cine este câștigătorul concursului de la Antena 1

Când este marea finală Asia Express. Cine este câștigătorul concursului de la Antena 1

Asia Express continuă! Continuă pentru încă o ediție: Marea Finală a sezonului 3. Miercuri seară, telespectatorii vor afla care este echipa câștigătoare a emisiunii Asia Express de la Antena 1.

În emisiunea de marți seară, echipa Adda și Cătălin au plecat acasă. Ei s-au clasat pe ultimul lor în rândul finaliștilor emisiunii.

Când este marea finală Asia Express

După un drum lung, presărat cu greutăți și provocări, au mai rămas doar 2 echipe: Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania.

În semifinala difuzată pe 21 aprilie, echipele au ajuns pe Taipei 101, după ce au urcat sute de scări.

După această cursă infernală, finaliștii trebuie să își adune forțele pentru cea mai importantă cursă! Va fi o intrecere fizică și psihică din care doar cei mai puternici, dar și norocoși, vor ieși învingători!

Cine este câștigătorul concursului de la Antena 1

Miercuri seară, de la ora 20.30, vom urmări împreună Asia Express, Marea Finală. Astăzi vom afla care echipă câștigă marele premiu de 30.000 de euro, pus la bătaie de Antena 1.

Înainte de cursa pentru ultima șansă la marele premiu, echipele finaliste au petrecut seara la un templu. Acolo au învățat tehnici de relaxare și de luptă car îi vor ajuta în probele de miercuri seară.

Finaliștii Asia Express au lansat lampioane

În cadrul semifinalei de marți seară, concurenții au avut parte și de o probă frumoasă și emoționantă. Ei au lansat lampioane cu mesaje pentru cei dragi de acasă!

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au trimis mesaje către copiii lor, prin care îi anunțau că tații lor vin acasă mai puternici ca niciodată! De asemenea, le-au transmis declarații de iubire și soțiilor lor.

Speak și Ștefania au scris pe lampioane mesaje pentru părinți, pe care speră să îi facă mândri.

De asemenea, concurenții și-au transmis mesaje de incurjare unii altora!

Miercuri, 22 aprilie 2020, la Antena 1, vom urmări o cursă impresionantă pentru marele premiu de 30.000 de euro. Pentru el se luptă echipele formate din Răzvan Fodor și Sorin Bontea și Speak și Ștefania .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: