Redactia.ro
Home » Știri » Când se redeschide Therme? Complexul de la marginea Bucureștiului este închis de aproape 1 an

Când se redeschide Therme? Complexul de la marginea Bucureștiului este închis de aproape 1 an

Când se redeschide Therme

Călătoriile, fie ele și în interiorul țării pot fi afectate de starea de alertă. Astfel, sunt anumite locuri de care nu ne putem bucura nici în această perioadă, când în unele zone restricțiile au fost ridicate. Iată când putem merge din nou la Therme în București!

Therme București. Când se redeschide centrul geotermal

Therme București a fost un mare succes încă de la deschidere, fiind un fel de oază pentru bucureșteni, care locuiesc într-un loc atât de aglomerat cum este Capitala. Așa că nu este de mirare că românii preferau această escapadă de la ieșire din București, unde prețurile sunt și ele destul de accesibile. Totuși, în perioada stării de urgență, dar și în starea de alertă, Therme s-a închis. De altfel, complexul este închis chiar și acum și va rămâne așa până când starea de alertă va fi ridicată. Și cum acest lucru depinde exclusiv de evoluția coronavirusului în țara noastră, nu putem știi când se va redeschide, oficial, Therme București.

„Therme București prelungește perioada de restricționare a accesului vizitatorilor pentru toate zonele complexului pe durata stării de alertă”, arată mesajul de pe site-ul oficial therme.ro.

Când se redeschide, de fapt, Therme București. Anunțul oficial

„Pentru moment, Therme rămâne închis pentru public. Folosim acest timp pentru a transformă experiențele voastre viitoare în amintiri memorabile. Va mulțumim pentru înțelegere”, au mai anunțat oficialii pe pagina de Facebook.

„Sănătatea și siguranța vizitatorilor și membrilor echipei sunt și vor rămâne întotdeauna prioritatea noastră”, a mai transmis compania pe site-ul propriu.

Therme București este un complex sigur, care a devenit faimos foarte repede. Acesta poate face față inclusiv unui cutremur de 9 pe Richter.

“Complexul Therme București este proiectat pentru o seismicitate de 9 grade pe scară Richter. Ne așteptăm că în primul an să avem între 800.000 – 1 milion de vizitatori. Centrul este o construcție cu un grad de eficientă energetică extrem de ridicat, a cărei autonomie energetică este asigurată 320 din 365 de zile pe an. Din punct de vedere al eficienței energetice, Therme București funcționează din resurse proprii în proporție de 90%”, a precizat și Stelian Iacob, administratorul centrului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: