Redactia.ro
Home » Știri » Când se va termina pandemia. Anunțul lui Bill Gates

Când se va termina pandemia. Anunțul lui Bill Gates

Cand se va termina pandemia de coronavirus

După ce s-a vaccinat săptămâna trecută și cu a doua doză de vaccin anti-Covid, Bill Gates spune când am putea scăpa de pandemie, iar lucrurile vor reveni la normal. De altfel, celebrul miliardar precizează că putem transmite virusul celorlați, chiar dacă ne vaccinăm.

Când se va termina pandemia. Anunțul lui Bill Gates

”Dacă ești vaccinat, tot mai poți transmite virusul” este mesajul lui Bill Gates, după ce săptămâna trecută s-a vaccinat a doua oară anti-Covid. Totodată, miliardarul în vârstă de 65 de ani spune când am putea scăpa de pandemie, iar lucrurile se vor desfășura ca-n vremurile bune.

Pentru că vaccinul nu garantează în momentul de față că poate preveni și transmiterea SARS-COV2, Bill Gates este în continuare prudent cu măsurile de protecție.

„Vreau să dau un exemplu bun. Dacă ești vaccinat, tot mai poți transmite. Nu voi înceta să port masca și să fiu extrem de prudent, în special în prezența persoanelor mai în vârstă care n-au fost vaccinate”, a afirmat Bill Gates, pentru CNBC.

De asemenea cofondatorul Microsoft crede că până la sfârșitul primăverii lucrurile s-ar putea îmbunătăți.

„Doar spre sfârșitul primăverii și la vară vom ajunge la numere de la care să ne gândim la schimbarea comportamentului în mod semnificativ”, a explicat cofondatorul Microsoft. Totodată, el crede că „nu este ceva dezastruos” să purtăm mască și după această toamnă.

Bill Gates:„Până în vara anului 2021, lucrurile vor reveni la normal”

Într-un alt interviu, pentru El Pais, Bill Gates a afirmat că lucrurile vor reveni la nomal până în vara anului 2021, iar din 2022, în SUA sau Spania se vor putea organiza evenimente importante deja.

„Până în vara anului 2021, lucrurile vor reveni la normal și, până în 2022, în țări precum Spania și Statele Unite vor putea organiza evenimente majore. Vom depăși în mare măsură cele mai dramatice efecte ale pandemiei”, a explicat fondatorul Microsoft.

De altfel, miliardarul a evidențiat faotul că țările bogate dispun de doze mai multe de vaccin împotriva coronavirusului, decât țările sărace.

”În acest moment există un decalaj mare. Cantitatea de vaccin din țările bogate este foarte mare, chiar și în comparație cu țările cu venituri medii precum Brazilia și Africa de Sud, care au suferit foarte mult din cauza epidemiei, dar care continuă să vaccineze într-un ritm lent”, a mai spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: