Redactia.ro
Home » Monden » Când și unde va înmormântat Vladimir Găitan? Primul mesaj al fiicei sale, Gloria Găitan

Când și unde va înmormântat Vladimir Găitan? Primul mesaj al fiicei sale, Gloria Găitan

Când și unde va înmormântat Vladimir Găitan

Gloria Găitan, fiica actorului Vladimir Găitan, a postat primul mesaj după moartea acestuia. Actrița a dezvăluit și când și unde va fi înmormântat răposatul actor. 

Când și unde va înmormântat Vladimir Găitan

Gloria Găitan a postat un mesaj emoționat despre tatăl său. Actrița a spus și detalii despre înmormântarea lui Vladimir Găitan, pentru cei care doresc să-și ia rămas bun de la celebrul actor.

Potrivit acesteia, trupul neînsuflețit al actorului va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou începând de joi, 12 noiembrie, ora 13:00. De asemenea, slujba de înmormântare va avea loc pe 14 noiembrie la ora 12:00.

”Tata s-a stins din viață acasă, alături de familie, așa cum a fost și ultima sa dorință. Mulțumim celor ce ne sunt și ne-au fost alături cu gânduri bune, și avem rugămintea să înțelegeți durerea adâncă ce ne copleșește în aceste clipe. Le suntem extrem de recunoscători medicilor, asistenților și farmaciștilor care l-au îngrijit și au fost alături în cele mai grele clipe.

Pentru cei ce doresc să își ia la revedere de la tata, trupul său va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0, începând de joi, 12 noiembrie, orele 13.00. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 14 noiembrie, orele 12.00, la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, km 0. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu, sâmbăta, 14 noiembrie, orele 14.00 pe Aleea Artiștilor.

Ne dorim ca atât presa cât și cei ce vor sa își ia rămas bun de la tata să dea dovadă de înțelegere, discreție și să respecte măsurile ce se impun în contextul actual. Transmitem tuturor multă sănătate în aceste vremuri de grea încercare! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a scris Gloria Găitan pe pagina ei de Facebook.

Vladimir Găitan s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani

Vladimir Găitan a încetat din viață marți seara, la vârsta de 73 de ani, din cauza unei boli incurabile. Actorul suferea de cancer limfatic, o boală declanşată de radiaţiile de la Cernobîl sau de o disfuncţie provocată de acestea. În cazul pacienților cu această afecțiune, măduva spinării produce mai multe globule roşii decât albe. Astfel, sângele este foarte gros şi pericolul unui accident vascular este iminent.

Vladimir Găitan s-a confruntat cu boala timp de 30 de ani și a luptat cu ea în fiecare clipă, fiind alături de copiii lui. Vestea că celebrul actor a murit a fost dată pe rețelele de socializare de colegul său de breaslă, Vlad Rădescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: