Redactia.ro

Candidatul la alegerile prezidențiale Ninel Peia, dat dispărut joi, a fost găsit când se ruga

Candidatul la alegerile prezidențiale Ninel Peia, dat dispărut joi, a fost găsit când se ruga

Ninel Peia a fost dat dispărut. Ninel Peia, candidatul Partidului Neamul Românesc la alegerile prezidențiale, a fost dat dispărut, iar joi noaptea acesta a fost găsit că se ruga la Mănăstrirea Putna.

Candidatul la alegerile prezidențiale Ninel Peia, dat dispărut joi, a fost găsit când se ruga

Ninel Peia a fost dat dispărut în cursul noății de miercuri spre joi. El a fost văzut ultima oară la hotelul din Cluj unde era cazat. Miercuri, candidatul la alegerile prezindențiale a avut o conferință de presă la Cluj, de la ora 18.00, iar apoi acesta s-a cazat la hotel.

Acesta urma să fie preluat de echipa SPP a doua zi, la 8 dimineață. A doua zi candidatul nu a mai putut fi contactat nici de ofițetul SPP nici de staff-ul de campanie, motiv pentru care au anunțat poliția.

Candidatul a fost găsit la mănăstire

Joi noaptea, poliția Cluj l-a găsit pe Ninel Peia la o mănăstrire, unde a mers să se roage. „Acesta a refuzat să însoțească polițiștii pentru încheierea formalităților, sens în care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”, spun polițiștii.

Pe camerele de supraveghere ale hotelului s-a văzut cum acesta a părăsit clădirea în jurul orei 1.17.

Soția candidatului a fost contactată de mass-media și a oferit un răspuns de-a dreptul șocant. Aceasta a declarat că bărbatul mai are momente în care pleacă și nu spune unde. „Nu vă faceți probleme. Dispare des”, a declarat soția candidatului la alegerile prezidențiale, potrivit stiridecluj.ro. Ninel Peia beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale.

Ninel Peia beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale.

Citeste si:Doi suporteri scoțieni au fost înjunghiați! Incidente violente la Roma

Loading...