Redactia.ro
Home » Monden » Care este adevăratul nume al Alexandrei Duli, războinica de la Survivor All Stars. Cu ce se ocupă în prezent

Care este adevăratul nume al Alexandrei Duli, războinica de la Survivor All Stars. Cu ce se ocupă în prezent

Alexandra Duli reprezintă una dintre personalitățile remarcabile din emisiunea Survivor All Stars 2024 de la Pro TV. Originară din Lupeni, județul Hunedoara, această tânără de 25 de ani a intrat în atenția publicului pentru prima dată în 2021, când a fost concurentă în emisiunea „Burlacul”, unde își propunea să câștige inima lui Andi Constantin.

Puțini știu care este, de fapt, numele din buletin al concurentei de la Survivor All Stars, deoarece aceasta l-a dezvăluit foarte rar. Fanii au rămas surprinși să afle acest detaliu despre Războinică.

Care este numele real al Alexandrei Duli de la Survivor All Stars

Deși pe buletinul său apare numele Alexandra Mucea, Alexandra este mai bine cunoscută sub pseudonimul Duli, o poreclă adoptată și promovată pe rețelele de socializare. Alegerea acestui nume de scenă a devenit notorie odată cu participarea sa la Survivor România 2022, unde a făcut parte din echipa Războinicilor și a impresionat publicul prin determinarea și abilitățile sale în competiție.

În ciuda faptului că își continuă ascensiunea în lumea televiziunii, Alexandra Duli nu a uitat de rădăcinile sale și de educația sa. După absolvirea liceului, tânăra s-a stabilit în Londra, unde a continuat să-și dezvolte cunoștințele și să se perfecționeze în domeniul său de interes. În trecut, la prima sa apariție în Survivor, Alexandra se prezenta ca manager al unui hotel londonez, o poziție care, ulterior, a suferit modificări.

Cu ce se ocupă Alexandra Duli în prezent

În prezent, Alexandra Duli ocupă funcția de recepționeră în același hotel unde, anterior, își desfășura activitatea în calitate de manager. Această schimbare în cariera sa nu a descurajat-o, ba dimpotrivă, tânăra pare extrem de încântată de oportunitatea de a reveni în Republica Dominicană pentru a participa la Survivor All Stars 2024. O experință în acest competitiv show sportiv a avut loc acum aproape doi ani, iar acum concurenta se bucură să-și reîntâlnească colegii și să se confrunte din nou cu provocările oferite de junglă.

În cadrul unor interviuri recente, Alexandra Duli a împărtășit detalii despre motivul pentru care a ales să revină în competiție. Printre amintirile pe care le-a păstrat cu drag se numără momentele petrecute în junglă alături de ceilalți participanți. Gustul mâncărurilor sălbatice, aventurile și prieteniile formate în timpul primului său sejur la Survivor au fost factorii care au influențat decizia sa de a face din nou față provocărilor competiției.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: