Redactia.ro
Home » Știri » Care este adevăratul nume al lui Mircea Badea. Ce studii are moderatorulo de la Antena 3

Care este adevăratul nume al lui Mircea Badea. Ce studii are moderatorulo de la Antena 3

GALERIE FOTO (4) Mircea Badea nume real

Mircea Badea este cunoscut în România din postura de realizator și prezentator de televiziune, în prezent fiind moderatorul emisiunii „În gura presei”, difuzată pe Antena 3. Cu toate astea, puțini știu care este numele real al jurnalistului și ce studii a terminat.

Care este numele real al prezentatorului Mircea Badea

Mircea Badea în vârstă de 46 de ani este omul de televiziune care critică orice subiect apare în pe scena politica din România și omul care spune lucrurilor pe nume fără să îi pese de consecințe.

Realizatorul emisiunii „În Gura presei” apare în fiecare dimineața pe Antena 3, discutând și explicând fel și fel de subiecte politice din România, iar fiecare ediție este redifuzată a doua zi pe postul Antena 1.

Deși publicul îl știe pe acesta după numele Mircea Badea, dar numele real al jurnalistului este, de fapt, Mircea Radu Badea. Probabil nu și-a folosit întreg numele pentru a nu fi confundat cu jurnalistul și prezentatorul Mircea Radu.

Pe lângă cariera de jurnalist, Mircea Badea a jucat și în câteva filme și a avut o activitate publicistă la Jurnalul Național.

Ce studii are Mircea Badea și ce afaceri a avut

Prezentatorul TV a absovit Liceul de Informatică și Facultatea de Cibernetică din București, apoi și-a continuat studiile la facultatea de Cibernetică din cadrul ASE, pe care a și absolvit-o.

Încă de la vârsta de 19 ani Mircea Badea a lucrat la Radio Total, mai apoi a debutat în televiziune prezentând emisiuni la diferite posturi românești, precum Tele 7 abc, Antena 1, Realitatea Tv, Pro Tv și Prima Tv.

De asemenea, Mircea Badea a lucrat împreună cu Teo Trandafir, formând un cuplu în emisiuni de divertisment precum „Dimineața devreme”, „Teo și Mircea Șou” și „Bună dimineața, România”.

După câțiva ani, Mircea Badea a apărut pe postul Antena 1 într-un format de emisiune nocturnă, alături de Oreste Scarlet Teodorescu.

Pentru o perioadă de timp, Badea a renunțat la activitatea din televiziune, deschizându-și o fabrică de chibrituri la Gherla, cu care a avut mai multe probleme, ulterior acest plan de afaceri eșuând.

Mircea Badea este căsătorit cu nutriționistul Carmen Brună, în vârstă de 43 de ani fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.  Cei doi au împreună un băiețel de șase ani.

Loading...